ebay
Al een hele lange tijd heb ik zo’n artikel niet meer geplaatst, terwijl ik al wel heel veel besteld heb. Vandaag laat ik een aantal leuke dingen zien die ik heb besteld op eBay. Als het binnenkomt dan maak ik er foto’s van en schrijf ik in een volgend artikel er een mini review over. Ik laat dus de producten zien die ik gekocht heb de afgelopen tijd, hoeveel ze gekost hebben en bij welke verkoper ik ze gekocht heb.

ebay
Als eerst deze kabel. Ik heb een Macbook en kijk de laatste tijd eigenlijk wel vaak Netflix, maar ik kijk liever op de tv, dan op mijn laptop. Ik heb heel lang gezocht en al eens eerder besteld (de verkeerde kabel natuurlijk) en eindelijk heb ik de goede gevonden hoop ik. Ik ben zo benieuwd of dit de goede is en of hij goed werkt. Ik hoop het zo. Hij kost $8,01 bij deze verkoper en dat vind ik echt niet duur vergeleken met de prijzen in Nederland. Die zijn rond de €22,-.

Ook kocht ik deze doorzichtige bh bandjes. Dit zag je vooral vroeger echt veel, maar ik heb twee bandeau bh’s waarvan ik de bandjes kwijt ben en zo’n paar doorzichtige leek me eigenlijk best handig. Dus bestelde ik een paar voor maar $0,99 bij deze verkoper.

ebay
Als je veel op eBay komt dan ben je vast al wel deze top tegen gekomen. Ik zie hem in ieder geval heel vaak en ik wilde hem echt hebben, maar ik twijfelde. Want kleding op eBay is nog niet zo makkelijk en ik heb niet bepaald een ‘one size’ maat. Na maanden twijfelen (ja echt!) heb ik hem toch besteld. Wel in een maatje groter, dus ik ben benieuwd! Ik heb hem in de beige kleur besteld. Hij kostte $10,64 inclusief verzendkosten en ik kocht hem bij deze verkoper. Terwijl ik dit typ, komt de top net binnen. Spannend!

Al zo vaak heb ik verteld hoe gek ik ben op de BB cream van Skin79 en ook had ik verteld dat ik graag andere versies wilde proberen. Dus kocht ik op eBay de groene variant. Hij is op eBay namelijk net een paar euro’s goedkoper, maar hij is ook gewoon via Nederlandse webshops te koop. Ik kocht hem voor $12,76 via deze verkoper. Hier krijg ik de travel versie voor.

ebay
Een aantal jaar geleden ben ik op vakantie naar Aruba geweest en daarvoor ben je een paspoort nodig. Dus had ik op dat moment een paspoort en id kaart. Toen mijn id kaart verlopen was heb ik alleen een paspoort gehouden. Nu heb ik dus nog steeds een paspoort die ik elke dag mee sleep. Dus leek het me leuk om daar een mooi hoesje voor te kopen en waar kan dat ook anders dan op eBay. Ik kocht daar deze leuke roze met gouden details voor maar $1,24 bij deze verkoper.

Ook kocht ik nog een nieuwe filter voor mijn nieuwe lens, want die andere filters die ik had besteld passen niet op mijn nieuwe lens. Ook kocht ik daarbij een extra afstandsbediening omdat ik die van mij echt altijd kwijt raak. Over beide producten hebben jullie al wat kunnen lezen.

Als alles binnen is, kunnen jullie dus weer een nieuw artikel verwachten met mijn mini reviews over deze producten. Nog even wachten dus. Ik heb dit al drie keer eerder gedaan. Hieronder heb ik alles gelinkt, dus je kan het nog even terug lezen.

x Daniëlle

eBay aankopen #1
eBay mini reviews #1
eBay aankopen #2
eBay mini reviews #2
eBay aankopen #3
eBay mini reviews #3