De maand augustus is één van mijn favorieten maanden van het jaar. Het is (vaak) een hele warme maand, je gaat op vakantie en voor mij is er nog een voordeel want ik ben in deze maand jarig! Helaas is de maand nu wel voorbij en bereiden we ons weer voor op de herfst die komen gaat. In dit artikel laat ik je mijn beauty favorieten zien van afgelopen maand.

Vaseline Bodylotion Continuous Spray

De afgelopen maand heb ik meer body lotion gesmeerd dan ooit denk ik. Deze Vaseline Continuous Spray heb ik heel veel gepakt. Ik vind het heel fijn dat deze body lotion zo snel intrekt en om die reden gebruik ik hem zo veel. Qua geur heb ik niet echt een voorkeur, maar ik merk dat ik sneller de groene variant pak. Zeker een aanrader dus!

Max Factor Clump Defy Mascara

Deze mascara heb ik gekocht tijdens de 1+1 gratis actie bij de Kruidvat. Ik las veel positieve reviews over dit product en besloot hem te proberen en ik vind hem inderdaad ook zeker heel erg fijn. Hij separeert mijn wimpers enorm goed en geeft mooi lengte aan mijn wimpers. Binnenkort zal er nog een review verschijnen met duidelijke foto’s.

Nepwimpers

Deze set vol nepwimpers heb ik gekocht op eBay voor in totaal €4,-. Nepwimpers gebruik ik vrij weinig, maar als ik een look maak voor mijn blog dan gebruik ik ze de laatste tijd altijd. Als ik namelijk een look fotografeer vallen mijn wimpers als snel weg en met deze wimpers krijg ik een tof dramatisch effect. Ze lijken ook heel natuurlijk en hebben een dun transparant randje waarmee je de wimpers opplakt. Ze zijn heel goedkoop en bevallen me goed.

MAC Stroke Of Midnight Palette

Inmiddels heb ik dit palette vaak laten zien, maar ook nu weer. Het is absoluut het palette wat ik het meest heb gepakt de afgelopen maand. De kleuren zijn zo prachtig en geschikt voor iedere look. In elke look gebruik ik wel één kleur uit dit palette. Hij is niet meer als palette verkrijgbaar, maar de kleuren zijn los allemaal nog wel verkrijgbaar in het assortiment van MAC. Mijn review over dit palette kun je hier lezen inclusief de swatches en een look.

L’Oréal Infallible 24H Matt Foundation

Dit is echt dé ontdekking van de afgelopen tijd. Als je mijn review nog niet gelezen hebt, zal ik dat zeker even doen. Dit is wel één van de beste foundations uit de drogist. Hij is heel hoog dekkend, niet uitdrogend, geeft een matt effect en ziet er prachtig uit. Ik heb hem zelf in de kleur 10 Porcelain. Helaas een kleur wat lastig te verkrijgen is, maar wel matcht sneeuwwitjes als ik.

Benefit Garden of Good Eva Parfum

Als laatste een geur waar ik dol op ben. Hij is van Benefit en normaal is dit niet een merk waar ik even aan snuffel als ik parfums zie, maar daar moet wel even verandering in worden gemaakt. Het is een eau de toilette en dat terwijl ik in eerste instantie dacht dat het een eau de parfum was. Het is een sterke geur die opvallend is ook wel sterk qua geur. De geur zelf is heerlijk vrouwelijk en ik zou hem beschrijven als een soort avondgeur. Ik draag hem wel vaak overdag omdat ik hem zo heerlijk vind. Hier moet je dus zeker even aan ruiken als je weer bij de Benefit Counter komt.

Dat waren dan alweer de producten die ik de afgelopen maand enorm veel heb aangeraakt. Van welke beauty producten werd jij afgelopen maand blij? Wat waren jou beauty favorieten?