cosmania beautybox september 2015
In samenwerking met de leuke webshop Cosmania heeft de Beautybox een nieuwe box samengesteld. Vorig jaar was het zo’n succes dat ze het dit jaar gewoon weer hebben gedaan. Het is een Limited Edition box die is gevuld met maar liefst 9 goodies van verschillende merken zoals onder andere Inglot, Mario Badsecu en Steamcream. Als je verder nog benieuwd bent, lees dan even verder.

cosmania beautybox september 2015
De Cosmania Beautybox is Limited Edition en zit dus niet bij het ‘normale’ abonnement van Beautybox. Het is een extra box waar geen abonnement aan vast zit. Het is een extra volle box met veel leuke en mooie merken. Leuk dus om op deze manier kennis te kunnen maken met deze producten.

cosmania beautybox september 2015
De buitenkant ziet er direct al heel anders uit. Je vind er zoals je op de foto als kan een paars Cosmania omhulsel. De binnenkant is overvol en heeft ziet er leuk uit als een cadeautje door het paarse papier. In totaal zitten er 9 producten in van 8 verschillende merken. De waarde van de box komt uit boven de €70,-!

cosmania beautybox september 2015

Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser – 29 ml – €4,50

Zelf ben ik al lang fan van Mario Badescu. De producten werken erg goed voor mijn huid en door de Beautybox heb ik ook dit merk leren kennen. Dit is weer een nieuw product wat ik nog niet kende. Hij is geschikt om je make-up ermee af te halen. Dit vind ik erg fijn in combinatie met een gezichtsborstel.

cosmania beautybox september 2015

Steamcream Natural Moisturiser voor het gezicht, het lichaam en de handen – 25 ml – €7,50

In Engeland zijn deze blikjes erg bekend. Het is een handige verpakking die je makkelijk mee kan nemen in je tas. Het is een zachte crème die je in principe overal op kan smeren. Altijd handig dus om mee te hebben. Ik vind het dan ook een geslaagde toevoeging voor de box.

cosmania beautybox september 2015

Paula’s Choice Resist Wrinkle-Repair Retinol Serum – 7 ml – €13,-

Dit product van Paula’s Choice is speciaal voor je fijne lijntjes, zon beschadiging, donkere kringen en het maakt je huid sterker. De verpakking is bijzonder. Je draait aan de dop en de pompflacon schuift omhoog. De substantie is een soort gel die je makkelijk uit kan smeren. Er blijft een vettig laagje over wat snel intrekt in je huid. Paula’s Choice vind ik een erg fijn merk en werkt altijd erg goed voor mij.

cosmania beautybox september 2015

Cowshed Horny Cow Seductive Bath & Shower Gel – 30 ml – €4,50

De naam is erg uitgesproken zoals je leest. Als je dus écht iemand wil verleiden is dit wel een geschikte bath & shower gel. De geur vind ik persoonlijk wel apart en niet iets wat ik zelf snel zou kiezen. De showergel is gemaakt van pure essentiele oliën.

cosmania beautybox september 2015
cosmania beautybox september 2015

Inglot Freedom System Palette – €14,-

Zelf ben ik dol op Inglot en vind het daarom ook erg leuk dat er een product van dit merk in zit. Er zit namelijk in deze box een Freedom System Palette in voor twee kleuren oogschaduw. In één vakje zit al een kleur en het andere vakje is leeg. Hier kan je zelf dus nog een oogschaduw voor kopen. De verpakking vind ik altijd enorm leuk van Inglot. De deksel is namelijk magnetisch en kan je er zo af schuiven.

cosmania beautybox september 2015

Sachajuan Hair Repair Professional Haircare – 100 ml – €14,-

Shampoo komt natuurlijk altijd van pas. De geur vind ik heerlijk en ik heb hem inmiddels al gebruikt. De shampoo zorgt ervoor om je haar gezond, sterk en glanzend te maken. De shampoo schuimt niet heel erg, maar is prima in gebruik.

cosmania beautybox september 2015

Sleep Plus Pillow Spray – 5 ml – €5,-

Het volgende product is eens wat anders. Het is namelijk een spray speciaal voor het slapen. Je kan het op je kussen sprayen en door de concentratie van het product val je binnen no time in slaap. Zelf heb ik geen problemen met in slaap komen, maar het geeft wel een rustgevende geur. Hij heeft namelijk een lichte frisse lavendel geur.

cosmania beautybox september 2015

Mario Badescu Super Collagen Mask – 13 ml – €6,50

Het volgende product is weer van het merk Mario Badescu en dit keer is het een masker. Het masker zit in een potje en kun je zo makkelijk doseren. Hij ruikt lekker en is grijs van kleur. Ik ben enorm benieuwd wat dit voor mijn huid zal gaan doen. Het masker is speciaal voor de gevoelige huid die wel een lift kan gebruiken.

cosmania beautybox september 2015

Aurelia Fir & Revitalise Dry Body Oil – 5 ml – €4,50

Als laatst een product van het merk Aurelia. Het is een olie speciaal voor de droge huid. Hij voed dus erg goed je huid en laat een vettig laagje achter. Ook dit product bevat essentieel oliën.

Ik vind het een leuke box! Het zijn allemaal producten die ik nog niet kende. Veel merken kende ik al wel, maar had de producten zelf nog nooit geprobeerd. Ook zijn het typisch producten die ik zeker in gebruik ga nemen.

Ook zit er nog een kaartje bij waarbij je 15% korting op je aankoop krijgt als je besteld bij Cosmania. Dus handig als je een nieuw product hebt ontdekt. Kun je hem direct kopen met een dikke korting en hij is nog wel even geldig gelukkig.

cosmania beautybox september 2015
De Cosmania box is tijdelijk verkrijgbaar voor €24,95 En er zijn nog enkele exemplaren verkrijgen van deze toffe box! Kijk daarvoor even op de website van Beautybox.

Wat vind jij van de inhoud van deze Cosmania box? Heb jij hem ook besteld?

Het product uit dit artikel heb ik ontvangen. Lees mijn disclaimer.