Heej! Ik vond dat het weer eens tijd werd voor een persoonlijke update. Het is namelijk op dit moment erg rustig op Make Me Blush. Misschien een beetje te rustig. Misschien had je het gemerkt, maar misschien ook niet. Ik heb nu al een aantal dagen geen artikel meer geplaatst. Wel een aantal winactie’s, maar geen echt artikel zoals jullie gewend zijn. Gewoon al vijf dagen geen artikel. Pff, wat vind ik dat erg om te zien.

Op dit moment heb ik het namelijk super druk met stage en mijn eindverslag. Want aan mijn stage komt een einde en dat kost tijd. 3 februari begint er voor mij weer een nieuwe periode op school. Ons schooljaar bestaat uit vier periodes. Elke periode duurt ongeveer 10 weken. De eerste, derde en vierde periode van dit schooljaar moet ik naar school. De tweede periode moet ik stage lopen en die heb ik nu bijna afgerond. Voor de mensen die mij nog niet zo lang volgen en zich afvragen welke opleiding ik doe, zal ik het nu even kort vertellen. Ik doe namelijk de opleiding Mediavormgever. Ik zit nu in het tweede jaar en de opleiding duurt drie jaar. Ik ben dus bijna op de helft.

Doordat ik het dus zo druk heb met stage, ook nog een hele lieve vriend heb en nog een bijbaantje heb, word een blog best lastig. Ik kan wel een artikel plaatsen, maar ik ben liever eerlijk en ik test dan graag liever een product wat langer uit. Gelukkig heb ik binnenkort weer lekker veel tijd voor mijn blog. Wat ik heel fijn vind. Want ik mis het bloggen nu wel. Ook achter de schermen ben ik er namelijk veel mee bezig. Namelijk winactie’s organiseren, mijn Facebook en Twitter account up to date houden, foto’s maken, filmpjes maken, foto’s en filmpjes bewerken en nog wel veel meer.


Ook heb ik de 500 Bloglovin volgers gehaald en ik ben echt zo ontzettend blij! 500 volgers! 500 mensen die erover dachten om op de volg knop te klikken. Super gaaf natuurlijk! Ook ben ik deze week geïnterviewd over mijn blog. Er vroeg een meisje of ze mij voor school mocht interviewen. Tuurlijk mag dat. Ik voelde me echt vereerd en ben ontzettend benieuwd hoe het interview word. Verder gaat het gewoon super goed met mijn blog en daar ben ik enorm blij mee. Het is enige nadeel is dus dat ik weinig tijd heb. Want ik steek er heel graag veel tijd in, maar gun mezelf ook wel een beetje rust. Aankomende week zal het nog even rustig zijn, maar daarna ga ik knallen! Ook wil ik graag proberen elke zaterdag een filmpje online te zetten en ik hoop dat dit lukt, dus als jullie nog suggesties hebben…

Verder wil ik heel graag een nieuwe camera kopen en ik denk dat ik dit ook ga doen. Ik twijfel alleen heel erg wat ik moet doen. Ik ging naar een fotozaak en die man vertelde mij dat ik het beste voor de Nikon D3100 kon gaan, maar ik vind het best lastig. Want mensen die een Canon hebben zeggen dat ik absoluut voor Canon moet gaan en mensen die een Nikon hebben, vinden dat ik voor Nikon moet gaan. Dat maakt de keuze niet makkelijker. Ik ben dus vollop opzoek naar de fijnste camera voor mij.

Zo. Dat was het voor nu. Eigenlijk heb ik nog veel meer te vertellen en te kletsen, maar dan word het artikel nog langer en dat doe ik jullie niet aan. Hij is namelijk al lang genoeg. In ieder geval: ik wil jullie heel erg bedanken voor alles en hopelijk vinden jullie het niet erg dat het nu eventjes wat rustiger is. Aankomende week zal het dus nog even rustig zijn, maar daarna is het weer als van ouds.

x Daniëlle