samenwonen uit huis
Als je me volgt op Instagram dan had je het al gelezen, maar ook hier kan ik het niet voor me houden. Mijn vriend en ik gaan namelijk samenwonen! Of eigenlijk als ik dit schrijf, wonen we al samen. Sinds twee weken hebben we de sleutel van ons allereerste eigen huisje. Het is gek en ik moet nog zeker even wennen, maar leuk vind ik het wel.

Inmiddels staan de meeste meubels er al wel en is het een kwestie van inrichten, opruimen en wennen. Ja, ik vind het enorm wennen om niet meer thuis te wonen. Ik was het al wel gewend om af en toe ergens anders te slapen, maar om nou elke dag ergens anders te slapen blijft gek. Of nouja ergens anders… In principe is dit nu mijn ’thuis’.

De afgelopen twee weken zijn snel gegaan en we hebben veel gedaan in het huis. Alles is geverfd. De muren, de kozijnen, plinten, verwarmingen, plafonds en noem maar op. Het laminaat ligt er in, de meubels zijn over, het witgoed is bezorgd en alles wat er bij komt kijken hebben we nu bijna gehad.

Mijn vriend en ik stonden al 1,5 jaar ingeschreven gok ik. We hebben inmiddels al bijna 5 jaar een relatie samen en kijken er al lang naar uit om een plekje voor ons tweeën te hebben. Nu is het dan ook eindelijk zo ver. Wij gaan samenwonen! Op mijn Youtube kanaal komen verschillende verhuisvlogs online waarin ik laat zien hoe het allemaal gaat en hoe het er uit komt te zien.

Ik kan er eigenlijk heel kort maar krachtig over zijn. Ik ben blij dat ik een plekje voor ons zelf heb en dit is een grote stap om te nemen, maar wel een goede. Ik vind het jammer op sommige momenten dat ik uit mijn ‘vertrouwelijk’ huis ben, maar ik weet dat ik er nog wel altijd welkom ben uiteraard. Ik wou dit graag aan jullie mededelen. Ook omdat het allemaal zo snel ging en veel tijd kostte, kwam mijn blog al snel op de tweede plek. Dit nieuws kon ik jullie alleen niet onthouden.