najaar trends kleuren 2014
We moeten eraan geloven, maar het is officieel herfst. Het weer wordt met de dag minder en op sommige momenten baal ik dat we in Nederland wonen. Al die regen waar we dan door moeten fietsen vind ik maar helemaal niks. Toch moet ik toegeven dat ik de kastanjes en de oranje bladeren er weer mooi bij vind liggen en dat de heerlijke geurkaarzen weer kunnen gaan branden. Vandaag ga ik jullie een aantal leuke Najaar Trends zien van 2014.

Het zijn trends op allerlei verschillende gebieden. Namelijk make-up, mode en schoenen. Ik ga een aantal trends laten zien die mij ook aanspreken. Er zijn natuurlijk ontzettend veel nieuwe trends gespot op de catwalk, maar lang niet alles wil ik laten zien. Hieronder dus een aantal trends die ik leuk vind van het najaar van 2014.

najaar trends kleuren 2014
Bessen lippen kleur
De Bessen lip kleuren ga je deze herfst veel zien. Het zijn echte warme kleuren die veel mensen waarschijnlijk wel zullen staan. Je zult ze zien in allerlei verschillende tinten. Van licht tot heel donkerpaars.

najaar trends kleuren 2014
Bloemenprint
Jammer genoeg zijn de meeste bloemen alweer uitgebloeid en vallen de bladeren van de bomen. Daarom is het tijd om de bloemen zelf toe te voegen door middel van een print op je kleding. Bloemenprintjes heb je wel vaker kunnen zien, maar ook deze herfst en winter zul je ze veel voorbij zien komen. Bloemen doen misschien wat zomers aan, maar als ze een donkere ondergrond hebben, kan het ook prima voor de winter.

najaar trends kleuren 2014
Naturel Look
Iets wat we deze herfst ook veel voorbij zullen zien komen, is de natuurlijke look. Hierbij lijkt het alsof je bijna geen make-up hebt gebruikt, maar niets is minder waar. Bij deze look gebruik je hele natuurlijke kleuren voor het gezicht, zet je je wenkbrauwen wat aan en breng je een dun laagje mascara aan. Een lichte natuurlijke lipkleur is ook leuk om de look af te maken.

najaar trends kleuren 2014
bron foto
Slip ons
Op social media heb ik ze al vaak voorbij zien komen. Namelijk slip ons. Voor de warme herfstdagen kun je deze schoenen prima combineren. Ze passen bij elke outfit en lopen heerlijk doordat het een platte schoen is. Waarschijnlijk zul je ze ook in veel winkels wel voorbij zien komen. Het zijn lage platte schoenen en vaak is er ook nog wel een print of textuur in te vinden.

najaar trends kleuren 2014
Aangezette wimpers
Opvallende wimpers is zeker een make-up trend dit najaar. Gebruik een volume mascara en een wimperkruller voor extra mooie wimpers. Natuurlijk kun je ook prachtige nepwimpers gebruiken voor een nog sterker effect.

Dat waren dan alweer de trends die ik het leukste vind voor dit najaar. Ik ben in ieder geval enthousiast en als ik deze trends lees, dan vind ik het niet erg om volop van de herfst te genieten. Als jullie het leuk vonden om te lezen dan kan ik natuurlijk altijd nog een deel 2 maken. Welke trend van de trends hierboven spreekt jou het meeste aan? – €