Max Factor Marilyn Monroe Lipsticks

max factor lipsticks marilyn monroe
Marilyn Monroe droeg in veel gevallen rode lippen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen de kleur rood associëren met kracht, motivatie en passie. Max Factor komt met een volledige Marilyn Monroe Lipstick collectie. Hierin zitten vier verschillende kleuren rood, waar op zijn minst één kleur rood perfect bij je past. Al benieuwd?

max factor lipsticks marilyn monroe
In totaal zijn het vier verschillende lipkleuren. Dankzij de ondertoon van de lipsticks matchen ze perfect met verschillende huidtinten. De kleuren die er zijn heten: 1 Ruby Red, 2 Sunset Red, 3 Berry en 4 Cabernet.

max factor lipsticks marilyn monroe
max factor lipsticks marilyn monroe
De verpakking van de Max Factor lipstick is ook helemaal toepasselijk rood. Het zijn rechthoekige hulzen met ronde hoeken. Je vind er nog wat mooie gouden details op en onderop staat de naam van de kleur. Bij de naam van de kleur zie je ook direct wat voor soort roodtint je in handen hebt. Dat gedeelte is transparant en geeft de rode kleur aan. De onderkant en bovenkant zijn plat waardoor je ze makkelijk rechtop kan zetten. In de lipstick zelf zit nog het Max Factor Logo gegraveerd.

max factor lipsticks marilyn monroe


Hier zie je de swatches van alle vier de kleuren. Van links naar rechts zie je 1 Ruby Red, 2 Sunset Red, 3 Berry en 4 Cabernet. De Max Factor lipsticks zijn mooi gepigmenteerd van kleur. Ze hebben een glanzende finish en zijn erg romig.

max factor lipsticks marilyn monroe
1 Ruby Red is een mooie klassiek rode kleur. Dit is de originele, iconische tint waar Marilyn zo van hield. Deze kleur is dan dus ook écht geïnspireerd op Marilyn Monroe.

max factor lipsticks marilyn monroe
2 Sunset Red is een mooie oranje/rode tint die goed past bij een warm getinte huid.

max factor lipsticks marilyn monroe
3 Berry is een rood met een blauwe ondertoon die een lichte of koele huidkleur schitterend aanvult. Persoonlijk vind ik deze kleur het mooist.

max factor lipsticks marilyn monroe
4 Cabernet is erg mooi voor de donkere huiskleuren. Het is een diepe roodtint met paarse ondertonen. Ook voor mijn lichte huid vind ik dit een rode kleur die echt prima kan.

max factor lipsticks marilyn monroe
Op de lippen voelen ze vrij romig aan. De lipsticks bevatten verzorgende druivenpitolie en avocadoboter om te voorkomen dat je lippen uitdrogen. Doordat de lipsticks erg romig zijn, blijven ze een uurtje of drie mooi. Wel merk ik dat de kleur van de lipstick ook erg in mijn lippen ‘staint’. Hierdoor blijft de kleur wel langer en mooier zichtbaar. De lipsticks slijten vrij snel na een hapje of een drankje omdat ze zo romig zijn.

max factor lipsticks marilyn monroe
De lipsticks blijven mooi zitten en ik vind het leuk bedacht om voor elk huidtype een perfecte rode kleur te hebben. Persoonlijk ben ik wat meer van de matte tinten omdat ik dat mooier vind staan, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ook merk ik dat matte lipsticks langer blijven zitten wat ik ook een voordeel vind. Mijn favorieten zijn toch wel nummer 3 Berry en 4 Cabernet.

max factor lipsticks marilyn monroe
De Marilyn Monroe lipsticks zijn vanaf februari verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14,99 en ze zijn verkrijgbaar bij onder andere Etos en Kruidvat.

Het product uit deze review is gesponsord. Lees de disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

16 Reacties

 1. 19 januari 2016 / 10:02

  Leuk idee, voor iedereen een geschikte roodtint.
  Denk dat veel vrouwen het lastig vinden de juiste kleur uit te zoeken, misschien dat dit het makkelijker maakt.

  Ik vind het mooie kleuren, al vond het ik ook mooier als ze matte waren geweest.

 2. 19 januari 2016 / 10:17

  Ruby Red en Cabernet vind ik heel mooi, ik ben dol op rood. Ik vind het alleen wel een tikkeltje jammer dat de verpakkingen niet wat meer extra hebben gekregen – maar goed, het gaat er om wat er in zit! Mooie review. :)

 3. 19 januari 2016 / 10:57

  Ik vind de tinten die het meest naar roze nijgen het leukste!

 4. 19 januari 2016 / 12:00

  Wat een prachtige kleuren! De dekkingen vind ik zo goed! :) 1 Ruby Red vind ik het tofste kleurtje! Fijne review Daniëlle!

 5. 19 januari 2016 / 22:39

  Wat leuk dit – ik vind Berry je heel mooi staan! En wat een heerlijke, verzorgende ingrediënten erin ♥

 6. 20 januari 2016 / 22:00

  Echt super mooie lipsticks. Ze zitten ook zo mooi!

 7. Shana
  21 januari 2016 / 10:30

  Wauw zo mooi! De romige textuur lijkt me ook fijn. Ik zou moeilijk een kleur kunnen kiezen maar denk dat ik uiteindelijk voor Berry zou gaan :-)

 8. 23 januari 2016 / 22:19

  tjonge wat zijn ze allemaal ontzettend mooi om te zien….Chabernet is echt een kleur die mij ontzettend aan spreekt, maar ook tegen de andere tinten zeg ik zeker geen nee….

 9. 24 januari 2016 / 15:11

  Vind ze eigenlijk allemaal wel heel mooi, leuke collectie :) En de naam van Marilyn had van mij wel op de verpakking mogen staan bijvoorbeeld. Mooie foto’s !

 10. 24 januari 2016 / 20:49

  Wauw zeg wat een prachtige kleuren! Staan je geweldig!

 11. Anouk
  24 januari 2016 / 20:51

  Ik denk dat ik voor 3 en of 4 zou gaan

 12. 27 januari 2016 / 11:45

  Berry en ruby red zijn mijn favoriet! Maar het is wel heel moeilijk om te kiezen tussen deze 4 prachtige lipsticks.