wishlist make-up
Als je iets moet bedenken wat je eventueel wil hebben, weet je niks en als je niks mag kopen dan ontstaan de grootste verlangens. In ieder geval is dit bij mij vaak zo. Ik heb een heerlijk make-up wishlist samengesteld met producten die ik op dit moment graag zou willen hebben.

wishlist make-up

Tartelette in Bloom – €49,95

Laatst heb ik voor het eerst een product van tarte gekocht en ik wil er echt meer! Dit palette wil ik al lang hebben, maar ik heb hem nog niet besteld omdat je via een geschikte webschop alleen met creditcard kan betalen helaas. Deze staat hoog op mijn wishlist.

wishlist make-up

Make-up Geek Eyeshadows – €6,50 – €10,40

Alweer een tijd geleden kocht ik mijn eerste Make-up Geek oogschaduws en nu ik ze inmiddels al meerdere keren heb gebruikt ben ik er zeker van dat ik er meer moet hebben! Welke kleuren precies weet ik nog niet, maar ik wil sowieso een aantal DuoChromes.

Z-Palette Extra Large – €23,99

Op dit moment heb ik nog geen goede plek voor mijn Make-up Geek oogschaduws en als ik nieuwe bestel, bestel ik absoluut een Z-Palette mee. Dit is een magnetisch palette waar ze in blijven zitten. Het enige wat mij tegenhoud is de prijs. Je betaalt namelijk voor een leeg palette met niks erin.

Lit Cosmetics Glitter – €20,10

Steeds vaker probeer ik bijzondere ooglooks en de laatste tijd wil ik heel graag looks gaan maken met glitter. Nu ben ik hier nog geen held in en is het lastig om een goede glitter te kunnen vinden. Over Lit Cosmetics heb ik veel gehoord en ze hebben een kit waarbij je ook een basis en een kwast erbij krijgt.

Stila Liquid Lipstick – €22,-

Stila vind ik een ontzettend tof merk en de liquid lipsticks uit hun assortiment spreken mij enorm aan. De kleuren Patina, zou ik nog graag willen aanschaffen.

Gerard Cosmetics Liquid Lipstick – €11,70

Ik ben steeds meer van de Liquid Lipsticks en deze van het merk Gerard Cosmetics vind ik ook helemaal niet zo duur. Daarnaast hebben ze prachtige kleuren.

Dit zijn op dit moment producten die ik het liefst direct zou willen aanschaffen. Verder heb ik nog een enorme waslijst van Colourpop. Alleen wil ik me daar niet erg op focussen omdat ze nog niet naar Nederland verzenden, maar in juli waarschijnlijk wel. Ik kan aan mijzelf ook wel merken dat mijn voorkeur steeds meer uit gaat naar de wat duurdere make-up.

Wat staat er allemaal op jou wishlist?

bron foto tarte, bron foto z-palette