youtube adventskalenders unboxing
In dit artikel deel ik al mijn geüploade YouTube video’s van oktober 2020. Op YouTube upload ik minimaal twee keer per week een nieuwe video en de afgelopen tijd zelfs drie keer per week. In dit artikel deel ik alle video’s van afgelopen maand zodat je geen video hoeft te missen. Er zitten heel veel adventskalenders unboxing tussen!

Iedere maand plaats ik een artikel met daarin alle video’s van afgelopen maand. Zo hoef je geen video meer te missen en kan je zelf kijken welke je gemist hebt.

Volg je mij al op Instagram? En YouTube?

ABONNEREN

Vergeet je ook zeker niet om je te abonneren op mijn YouTube kanaal. Inmiddels komen er dagelijks ongeveer 100 nieuwe abonnees bij en hebben we samen de 10.000 abonnees bereikt (wauw!). Toch zie ik dat meer dan de helft die mijn video’s bekijkt nog geen abonnee is. Zorg dus zeker dat je geabonneerd bent, dat zou ik ontzettend tof vinden!

Essence Adventskalender Unboxing 2020

In de maand oktober heb ik ontzettend veel adventskalenders laten zien, waaronder deze van Essence. Benieuwd naar wat erin zit? Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

The Body Shop Adventskalender Unboxing 2020

Ook liet ik de adventskalender van The Body Shop zien. The Body Shop heeft dit jaar drie verschillende soorten adventskalenders en ik ging de duurste variant unboxen. Zou je ook nog graag één van de andere twee willen zien? Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Kijkje in de make-up stash van…

Ook ben ik op YouTube gestart met een nieuwe serie, namelijk ‘Kijkje in de make-up stash van…’. Je kan je ervoor opgeven via deze link. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Weekvlog | Colourful Rebel Sample Sale

Ik ging weer een keertje weekvloggen en nam jullie o.a. mee naar de Colourful Rebel Sample Sale in Amsterdam. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

XL Perspakketjes Unboxing

Ik ging enorm veel leuke perspakketjes unboxen in deze video. Ik pakte pakketje uit van de merken: Clarins, iDeal of Sweden, Finaste, LookX, Florale Haircare, The Body Shop, Beauty Pillow en meer. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Make-up Revolution Adventskalenders Unboxing 2020

We zijn nog niet klaar met de adventskalenders. Ik ging de adventskalender van Make-up Revolution Unboxen. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Aliexpress Shoplog Oktober 2020

Lekker veel shoppen bij Aliexpress! Ik ging eindelijk weer eens laten zien wat ik allemaal geshopt heb. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Nivea Adventskalenders Unboxing 2020

Deze adventskalender heb ik kunnen shoppen voor maar €10,- en ik ga je laten zien wat erin zit. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Adventskalender Shoppen bij DM Drogist

Ik ging weer eens weekvloggen en ik ging o.a. naar de DM drogist in Duitsland om adventskalenders te gaan shoppen. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

Kijkje in de make-up stash van #2

Ook kwam er alweer een tweede aflevering online van Kijkje in de Make-up stash van… Je kan je ervoor opgeven via deze link. Klik hier als je de video niet kan bekijken of op YouTube wil bekijken.

— Lees ook: Make-up Nieuwtjes van september 2020