blux box unboxing april 2016
Inmiddels heb ik al veel verschillende beautyboxen uitgeprobeerd. Van Glossybox, tot Prettybox, tot Beautybox, tot Truly Yours en ga zo nog maar even door. Vandaag unbox ik een beautybox die ik zelf nog nooit heb geprobeerd. Namelijk de BLUX Box! In dit artikel vertel ik je welke producten er deze maand in zitten en wat ik van de inhoud vind.

blux box unboxing april 2016
blux box unboxing april 2016
De BLUX Box wordt geleverd in een mooie stevige blauwe doos met daarin alle goodies. Als je de box openmaakt dan zie je in de deksel nog een foto van Mari en een model. Verder zie je nog een kaartje en een zakje met daarin de producten. Op het kaartje staat nog wat informatie en prijzen van de producten die in de box zitten.

blux box unboxing april 2016
Hier zie je de inhoud van de box van de maand april. Deze maand zitten er vijf verschillende beauty producten in.

blux box unboxing april 2016

Lord&Berry 20100 Maximatte Limited Edition

fullsize – €18,00
Als eerst zit er een lipstick potlood in van het merk Lord&Berry. Het merk ken ik niet en verwachtte er stiekem ook niet veel van. Ik heb wel vaker gehad dat de kleur lipstick niet helemaal aansloot op mijn smaak uit ervaring met andere beautyboxen, maar dit wordt wel een favoriet denk ik. Dit is namelijk typisch een kleur waar ik helemaal weg van ben. Daarnaast heeft hij ook nog eens een matte finish. Het potlood heb ik inmiddels al meerdere keren gedragen en het is inderdaad groot favoriet geworden. Hij blijft erg lang zitten, voelt fijn aan op de lippen en ik ben helemaal verliefd op de kleur.Hier zie je hoe de lipstick eruit ziet.

blux box unboxing april 2016

Unani Il-Luminate Micellar Water

fullsize – €15,00
Het merk Unani ken ik inmiddels wel en ze hebben fijne producten. Alleen dit product van Unani kende ik nog niet. Er zit namelijk in deze box een micellair water. Dit product reinigt, verzacht je huid en verwijdert make-up heel makkelijk. Ook dit product heb ik inmiddels meerdere keren gebruikt en vind hem oprecht ontzettend fijn. Hij verwijdert mijn make-up heel makkelijk en mijn huid voelt zacht aan na gebruik.

blux box unboxing april 2016

Figs&Rouge Hand Cream

20 ml – €6,00
Het volgende product is een handcreme van Figs&Rouge. De handcreme bevat onder andere shea boter. Zelf heb ik de Mango Mandarin versie ontvangen. Zoals je weet ben ik qua verzorgingsproducten gek op mandarijn en sinaasappel geuren. Deze geur is dan ook zeker goed gekeurd. Verder vind ik het een prima handcreme.

blux box unboxing april 2016

Balance Me Protect and Shine Shampoo

30 ml – €5,65
Het vierde product is een natuurlijke shampoo die vrij is van sulfaat en siliconen. Ik heb de shampoo inmiddels gebruikt en het viel mij direct op dat hij vrijwel niet begon te schuimen. Hij begon uiteindelijk wel heel lichtjes met schuimen. Nu las ik achteraf het kaartje van de BLUX box en daar stond het ook omschreven. Hij schuimt niet, maar het haar en de hoofdhuid worden wel diep gereinigd en gehydrateerd. Ik heb het product nog niet lang genoeg gebruikt om er een oordeel over de geven. De eerste keer nadat ik hem gebruikte voelde mijn haar heel zacht aan, maar was het ook heel erg glanzend. Eigenlijk wat te glanzend waardoor mijn haar een beetje vet leek. Alleen kan ik er nog niet volledig over oordelen. Hij ruikt in ieder geval wel heerlijk! Want ook hier zit weer de geur van mandarijn in.

blux box unboxing april 2016

Naobay Orange Juice Foot Cream

full size – €16,99
Als laatste nog een voetcreme van het merk Naobay. Ook dit merk ken ik wel, maar het product zelf nog niet. Ik vind de verpakking in ieder geval heel tof met die houten dop. Geeft wel een luxe gevoel. Ook vind ik het wel een handig product. Want nu het mooie weer eraan komt, laten we steeds vaker onze voeten zien. Mijn voeten kunnen in ieder geval wel verzorging gebruiken en ook dit product bevat weer naar mijn mening een heerlijke geur. Namelijk die van Sinaasappel.

blux box unboxing april 2016
Links zie je de Balance Shampoo, in het midden de Naobay Foot Cream en rechts de Figs&Rouge Hand Cream.

Conclusie:

De BLUX box van april vind ik oprecht een hele leuke inhoud hebben. Vooral de lipstick vind ik echt prachtig en ga ik nog vaak gebruiken. De overige producten ga ik ook zeker gebruiken. Het fijne vind ik vooral dat er drie verzorging producten in zitten met mijn favoriete geur. Dat is dus wel een pluspunt voor mij. De box heeft deze maand ook een hoge waarde. Namelijk een waarde van €61,64.

De BLUX Box is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten 4 tot 6 cosmetics producten. Één box kost €14,95 en wordt gratis verzonden. De box is maandelijks opzegbaar en je kan hem bestellen op de website van BLUX.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.