top 10 best bekeken artikelen
In 2015 zijn er maar liefst meer dan 302 artikelen verschenen op mijn blog en ik kan me indenken dat je ze vast niet allemaal hebt gelezen. Ik vind het altijd tof om aan het einde van het jaar een leuk overzicht te maken. Ik laat je in dit artikel de top 10 best bekeken artikelen zien.

Hieronder vind je de top 10. Als je op de titel klikt dan opent het artikel zich in een nieuw tabblad. Het zijn de artikelen die alleen in 2015 geplaatst zijn. Artikelen uit voorgaande jaren worden ook nog steeds goed bekeken, maar dit is echt een top 10 van 2015.

top 10 best bekeken artikelen

10. L’Oréal Sublime Bronze BB Summer Legs

Zo te zien waren er meerdere mensen benieuwd of dit nou écht zou werken. Een BB Cream voor je benen speciaal voor de zomer. Een product die je voor een dag op kan smeren voor bruine benen. Ik schreef er een artikel over en hij is beland op nummer 10 van de best bekeken artikelen.

top 10 best bekeken artikelen

9. Alles wat je wilt weten over PR Bureaus

Ik kreeg af en toe wel vragen over bloggen en het woord PR Bureau kwam vaak aan te pas. Ik besloot destijds een artikel te schrijven over alles wat je wilt weten over PR Bureaus en hij werd goed ontvangen. Ik krijg nog steeds complimenten over de tips die ik hierin heb gegeven.

top 10 best bekeken artikelen

8. Urban Decay komt terug naar Nederland

Dit was wel hét nieuwtje in Beautyland. Iedereen was razend enthousiast dat het merk Urban Decay éindelijk weer in Nederland verkrijgbaar is. Ik moest dit natuurlijk even met mijn volgers delen en ik was ook niet de enige die enthousiast was.

top 10 best bekeken artikelen

7. H&M Make-up Oogschaduwpalette en bronzer

Ook bracht H&M dit jaar een vernieuwde make-up lijn uit. Zelf had ik er een aantal producten van aangeschaft en dit natuurlijk met jullie gedeeld door middel van een review. Jullie waren ontzettend benieuwd of de producten ook verbeterd zouden zijn.

top 10 best bekeken artikelen

6. L’Oréal Glam Bronze GG Cream

Ook dit was weer een typisch zomers product wat ik heb gereviewed voor mijn blog. Geen BB, geen CC, maar een GG Cream. Voor een gezonde zomerse tint. Er werd veel naar gezocht en velen waren benieuwd wat het effect nou echt was.

top 10 best bekeken artikelen

5. Nieuwe make-up lijn bij H&M

Hierboven zag je al dat de review hoog scoorde, maar het échte nieuwtje werd nog beter bekeken. H&M veranderde namelijk de complete make-up lijn. Alle make-up ging weg en er kwam enorm veel voor terug. In dit artikel deelde ik alle foto’s en prijzen van de producten.

top 10 best bekeken artikelen

4. Primark Shoplog Januari 2015

Prikark shoplogs worden bij mij op Youtube altijd enorm vaak bekeken, maar dit keer ook eens op mijn blog. De shoplog scoorde hoog qua bezoekers en is beland op nummer 4.

top 10 best bekeken artikelen

3. Make-up merken die wij missen in Nederland

En ik mis ze nog steeds. Ik schreef een artikel over merken die we missen in Nederland. Sommige merken zijn met geen mogelijkheid naar Nederland te halen en ik deelde lichtelijk mijn frustraties.

top 10 best bekeken artikelen

2. Kruidvat Make-up Spons

Over sommige make-up producten die ik koop twijfel ik of het wel een review waard is. Zo ook in dit geval. Gelukkig was het wel het geval. De Kruidvat Make-up Spons werd enorm vaak bekeken en is maar liefst maar tweede best bekeken artikel geworden van het afgelopen jaar.

top 10 best bekeken artikelen

1. Too Faced Chocolate Bar Palette

En dan het best bekeken artikel van 2015. Dat is absoluut de review van de Too Faced Chocolate Bar geworden. Deze is maar liefst meer dan 2.000 keer bekeken. Het is echt mijn favoriete palette van het moment en ik kan hem nog steeds iedereen aanraden. Ik snap dus ook heel goed waarom dit het best bekeken artikel is. Het palette is ook gewoon een plaatje!

Dit is een onderwerp waar ik ieder jaar nieuwsgierig naar ben. Voor elk artikel doe ik natuurlijk graag mijn best, maar van te voren kan ik nooit inschatten of iets nou leuk is of niet. Zo zie ik ieder jaar weer artikelen waarvan ik soms nooit had gedacht dat het zo goed bekeken zou worden. Hopelijk vonden jullie het ook weer leuk om te zien.

Nu ben ik nog naar één ding heel benieuwd. Welk artikel vond jij nou het leukst? Dat zou ik heel graag willen weten.