Make-up geruchten #1

nikkie too faced mac urban decay
Zelf ben ik de afgelopen paar weken heel actief in verschillende beauty Facebook groepen en op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Ik kom zo veel prachtige producten tegen, maar merk eigenlijk dat ik buiten de Facebook groepen en Instagram accounts ze nergens tegenkom. Daarom heb ik voor jullie een nieuwe rubriek ‘Make-up geruchten’.

Eens in de zoveel tijd ga ik vanaf nu met jullie make-up geruchten delen. In deze rubriek deel ik nieuwtjes die ik op social media tegenkom over make-up producten. Zoals nieuwe samenwerkingen, nieuwe producten of andere lanceringen. Het zijn altijd geruchten en het kan dus zijn dat het uiteindelijk anders verloopt. Kijk mee voor de geruchten die ik deze keer verzameld heb.

Too faced nikkie tutorials

Nikkie Tutorials x Too Faced

Ik trap gelijk af met een super tof nieuwtje. Nikkie Tutorials gaat namelijk een samenwerking aan met Too Faced. Nikkie is een onwijs getalenteerde Nederlandse Youtuber/Make-up Artist. Ze deelde op social media het nieuws dat ze met Too Faced een samenwerking aangaat.

nikkie tutorials too faced
De producten zullen in de herfst van 2016 verkrijgbaar zijn en hierboven zie je alvast een Sneek Peak van de verpakking.

too faced chocolate chip

Too Faced Chocolate Chip

Dan alweer een gerucht van Too Faced. De foto zegt eigenlijk al genoeg, want meer is nog niet bekend. Waarschijnlijk komt er een Chocolate Chip palette van Too Faced. Wat er in zal gaan zitten is nog niet bekend. Ik denk zelf dat er blushes of bronzers in gaan zitten. Wat denk jij?

jeffree star liquid lipstick

Jeffree Star Limited Edition

Jeffree Star is nog niet heel bekend in Nederland en zelf heb ik er ook nog geen producten van kunnen bemachtigen. Jeffree Star heeft een eigen make-up lijn waarbij zijn Liquid Lipsticks het bekendst zijn. In juli 2016 brengt hij een Limited Edition uit en dit is alvast een Sneek Peak van de verpakkingen.

mac selena limited edition

MAC Selena

In oktober 2016 komt er een MAC Limited Edition samen met Selena. Dit is alvast een Sneek Peak naar de lipstick. MAC heeft de foto zelf op Instagram geplaatst wat het dus geen gerucht maakt. Verder is er eigenlijk nog niks bekend.

urban decay alice palette nederland

Urban Decay Alice Through the Looking Glass

Dit is niet echt een gerucht, maar terwijl ik dit typ ontvang ik een mail met een orderbevestiging. Ik heb namelijk al een product uit deze collectie besteld en hopelijk als dit artikel online komt, is er nog wat verkrijgbaar. Urban Decay is namelijk gekomen met een toffe collectie voor de film ‘Alice Through the Looking Glass’.

urban decay palette alice nederland
In de collectie zit een prachtig oogschaduw palette en een aantal opvallende lipsticks. Het palette is voor ons Nederlanders alleen verkrijgbaar op Feel Unique voor hoever ik weet. Via deze link kom je uit bij het palette.

Dat was het voor deze keer. Hopelijk heb je weer wat nieuws gelezen en gezien. Is het voor herhaling vatbaar of is het volgens jou oud nieuws? Welk nieuwtje vind jij het leukst?

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

12 Reacties

 1. 6 mei 2016 / 06:35

  Leuke rubriek is dit. Wat komen er een aantal mooie samenwerkingen aan/ zijn er al hè :-)!

 2. 6 mei 2016 / 10:27

  Leuke rubriek zeg. Ik ben zo benieuwd naar Nikkie’s lijn én MacXSelena!

 3. 6 mei 2016 / 11:43

  Ik ben zo ongelofelijk benieuwd naar de samenwerking van Too Faced en Nikkie Tutorials! Ik kan niet wachten tot ‘ie uit is!

 4. 6 mei 2016 / 19:41

  Dat laatste palette ziet er zo ongelooflijk mooi uit! Echt een plaatje :)

 5. 6 mei 2016 / 20:13

  Gaaf dat Nikkie gaat samenwerken met Too Faced. Ze is ook zo goed dat dit haar ook echt toekomt, ben erg benieuwd naar de lijn.

 6. 7 mei 2016 / 07:50

  Het palette van Nikki wil ik heel lgraag hebben. Toffe samenwerking!

 7. 7 mei 2016 / 09:59

  Leuk deze rubriek, zeker erin houden wat mij betreft :) Ben benieuwd naar de producten van Too Faced en Nikkie. Superleuk dat ze dat gaan doen. En dat palette van Urban Decay, je ziet hem echt overal voorbij komen, hij is echt zo mooi!

  • Daniëlle
   Auteur
   8 mei 2016 / 14:26

   Leuk om te horen dat je het leuk vind! Ik ben ook enorm benieuwd naar Too Faced hun producten!

 8. 19 mei 2016 / 16:52

  ♡wat een leuk nieuws allemaal♡ helaas nog even geduld hebben. Liefs soraya