beautybox unboxing augustus 2016
Het mooie weer zit er hopelijk aan te komen. Beautybox helpt je met deze producten om lekker te ontspannen en van de zomer te genieten. In dit artikel laat ik je zien wat er allemaal in de Beautybox van de maand augustus zit.

beautybox unboxing augustus 2016
beautybox unboxing augustus 2016
De Beautybox komt zoals altijd aan in een mooie zwarte stevige box die je voor alles weer kan herbruiken. Zelf doe ik dit maar al te graag. In mijn hele huis vind je overal wel Beautyboxen die ik gebruik om spullen in op te bergen. In de Beautybox zit een foldertje met daarin informatie over alle producten die deze maand in de Beautybox zitten. Dit keer ziet de box er al heerlijk zomers uit vanwege het fel blauwe vloeipapier.

beautybox unboxing augustus 2016

Dr. PawPaw Original Balm – €9,95

Van dit product van het merk Dr. PawPaw had ik wel vaker gehoord, maar ik had het nog nooit geprobeerd. Het is een product wat je eigenlijk overal voor kan gebruiken. Het bevat veel verzorgende ingrediënten, waaronder gefermenteerde papaja (pawpaw), olijfolie en aloë vers-olie. Het product voelt heel vettig aan en ik vind het nu al geweldig. Je kan het gebruiken voor bijvoorbeeld je lippen, huid, nagels en haren. Ik merk dat ik hem nu al veel gebruik sinds ik hem heb. Hij werkt ontzettend goed en trekt snel in. Echt een wondermiddel!

beautybox unboxing augustus 2016

RoC Pro-Preserve Fluid SPF30 – €23,95

Dit product van RoC behoudt de hydratatie en jeugdigheid van de huid en de vitamine C en E beschermen de huid tegen externe agressies. Dit product is verrijkt met UVA en UVB-filtes wat huidveroudering voorkomt. Dit product is ook te gebruiken onder je make-up. Ik ben hier wel erg benieuwd naar, maar heb wel wat vermoedens dat dit product meer is voor de wat oudere huid.

beautybox unboxing augustus 2016

IDC Color Lipgloss Grab & Go – €4,95

Ook zit er nog een makkelijke kleine lipgloss in. Persoonlijk ben ik niet zo van lipgloss en ook niet fan van het merk IDC. Ik gok er dan ook op dat ik persoonlijk dit product niet ga gebruiken. Leuk dat er een make-up product in zit, maar helaas niet helemaal mijn smaak.

beautybox unboxing augustus 2016

MUDMASKY – €69,-

In de box zit ook een luxe miniatuur van MUDMASKY van 20 ml. Het originele product heeft een inhoud van 60 ml. Omgerekend heeft deze miniatuur een waarde van €23,-. Het is een masker met de drie beste kleien ter wereld gecombineerd. Namelijk de Franse groene klein, grijze Wyoming klei en Marokkaanse lava klei. Persoonlijk ben ik hier heel benieuwd naar. Eigenlijk vooral omdat het zo goed klinkt en omdat de prijs ook vrij duur is. Kan niet wachten om het te proberen.

beautybox unboxing augustus 2016

Lipsi Cosmetics Organic Eye Cream – €18,-

Als laatst zit er nog een oogcrème in. Deze oogcrème is gemaakt van organische olijfolie uit het Griekse Kreta en bevat ook nog kokosolie en avocado-olie. Ook zorgt de toegevoegde vitamine B5 ervoor dat de huid zachter wordt, lijntjes verdwijnen en je een frisse uitstraling krijgt.

beautybox unboxing augustus 2016

Conclusie Beautybox augustus

Er zitten deze maand zeker een aantal producten in waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Mijn twee favorieten zijn Dr. PawPaw Original Balm en MUDMASKY. MUDMASKY vind ik zo’n typisch product voor in de Beautybox en daar hou ik van! Het is namelijk een veel belovend product met een dure waarde. Ik zou hem daarom niet snel zelf direct kopen, maar om hem zo te testen vind ik erg leuk. Wie weet bevalt die dan wel heel goed en koop ik een fullsize.

De totale waarde van de box van de maand augustus is €79,85. Dat is echt een behoorlijk hoge waarde voor een box van €14,95 inclusief verzendkosten. Je haalt je geld er deze maand dus ook heel makkelijk weer uit.

beautybox unboxing augustus 2016
De Beautybox is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten vijf beauty producten bestaande uit full-sizes en/of miniaturen. Één box kost €14,95 inclusief verzendkosten. De box kan je bestellen op Beautybox.nl.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.