Catrice Prêt-à-Volume mascara review
Ieder jaar brengt Catrice weer nieuwe mascara’s uit met nieuwe beloften en natuurlijk dan ook in 2016. Voor deze herfst en winter introduceert Catrice de Prêt-à-Volume mascara. In dit artikel laat ik je weten wat voor effect hij geeft en of hij fijn in gebruik is.

Catrice Prêt-à-Volume mascara review
De verpakking is simpel. Hij is zwart met gouden typografie met een vrij standaard vorm. Ziet er prima uit en niks op aan te merken. Hij ligt in ieder geval prettig in de hand.

Catrice Prêt-à-Volume mascara review
Zelf heb ik de Ultra Black variant, maar er is ook nog een waterproof versie van.

Catrice Prêt-à-Volume mascara review
Hier zie je het borsteltje wat duidelijker. Ook in dit geval is het wel een vrij standaard borsteltje. Hij ziet er wel redelijk dik uit en hij loopt van vrij smal naar breed en weer naar wat smaller.

Catrice Prêt-à-Volume mascara review
Hier zie je het verschil op mijn wimpers. De mascara brengt prettig en makkelijk aan. Hij separeert mijn wimpers mooi en geeft ook lengte. Wel had hij van mij misschien ietjes meer volume mogen geven, maar hoe het effect nu is vind ik het ook wel erg mooi. Het is eigenlijk een vrij basic mascara voor een vrij subtiel effect. Je krijgt er geen dramatisch effect van.

Catrice Prêt-à-Volume mascara review

Conclusie Catrice Prêt-à-Volume Mascara

De mascara brengt prettig aan en het effect vind ik prima. Wel merk ik dat de mascara een klein beetje gaat vlekken boven en onder mijn oogleden als ik lichtelijk begin te zweten of als het miesert. Dit zelfde effect had ik ook al met de Rimmel Colourist mascara. Om die reden zal ik zelf de mascara niet snel opnieuw kopen. Voor de rest is hij echt prima, maar door dit enkele nadeel denk ik dat er wel een betere mascara bij Catrice verkrijgbaar is.

Het is een prima basic mascara, met een mooi effect. Toch raad ik je deze mascara niet met heel mijn hart aan. Hij is prima, maar het assortiment van Catrice bevat zo veel mascara’s dat ik echt denk dat er een betere tussen zit. De reden dat ik hem niet aanraad is dat hij gaat vlekken rondom mijn ogen en dit doet hij al vrij snel. Misschien dat de waterproof versie dit niet doet, maar de Ultra Black versie helaas wel!

Catrice Prêt-à-Volume mascara review
De Catrice Prêt-à-Volume mascara is verkrijgbaar voor een prijs van €4,59 bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.