beautybox unboxing oktober 2015
De verrassing van de maand is weer bezorgd en ik kon niet wachten om hem uit te pakken. In dit artikel laat ik je zien welke producten er allemaal in de Beautybox van de maand oktober zaten.

beautybox unboxing oktober 2015
Deze keer is de box vrij gevarieerd qua producten. Er zit een combi van cosmetica en verzorging in.

beautybox unboxing oktober 2015

WOO – Mini Candle

fullsize – €4,95

Het eerste product uit de box wat je hierboven ziet is van het merk WOO. Er heeft al wel eens eerder een product in gezeten van WOO, vandaar dat ik het ook ken. Dit keer zit er een waxmelt in met een lime geur. De geur is fris, maar toch ook een beetje pittig. Er zit citroengras, citronella en eucalyptus in. De waxmelt is gemaakt van bijenwas. Daarnaast zit er ook een extra plaktattoo bij t.w.v. €5,99

beautybox unboxing oktober 2015

IDC – From Nature Shower Gel

fullsize – €3,49

Ook het merk IDC ken ik door de Beautybox. Dit keer zit er een shower gel in van het merk. De verpakking ziet er leuk uit en doet me een beetje denken aan L’Occitane. De geur van de shower gel ruikt erg lekker naar rozen. Deze ga ik zeker opmaken.

beautybox unboxing oktober 2015

Jing Ai – Lip Jewels

fullsize – €20,-

Het volgende product is van Jing Ai. Een merk wat ik nog niet ken, maar wel benieuwd ben! Het is een lippotlood waarvan de formule uit 100% natuurlijke macadamia olie, shea bitter en jojobae olie bestaat. Dit lapproduct hydrateert en beloofd lang te blijven zitten.

beautybox unboxing oktober 2015
Hier zie je de kleur van het lippotlood. Het leek me een mooie berry achtige kleur, maar hij valt toch wat feller en roder uit. Eenmaal aangebracht voelt hij erg verzorgend aan wat wel fijn is. De kleur is alleen niet helemaal mijn ding. Ik hou toch meer van glans en qua rode kleuren stroom ik over in mijn make-up stash helaas.

beautybox unboxing oktober 2015

MUA – Highlighter

fullsize – €5,95

Hier ben ik echt heel blij mee. MUA kennen we denk ik allemaal wel. Het is inmiddels makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar zelf had ik er nog helemaal niks van. Toch las ik enorm veel positiefs over dit product.

beautybox unboxing oktober 2015
Ik ben dol op highlighter en dit product wilde ik al een tijdje hebben en ziet hij er daarnaast niet prachtig uit! Kan niet wachten om hem te gaan gebruiken. Ik heb hem in de kleur Pink Shimmer ontvangen.

beautybox unboxing oktober 2015

Cattier – Travelset

40 ml/ 15 ml/ 50 ml – €9,99

Het laatste product, maar ook direct het meest uitgebreidste product is die van Cattier. Het is namelijk een travelset met drie verschillende producten. Cattier heeft allemaal biologische producten in hun assortiment.

beautybox unboxing oktober 2015
In deze travelset zitten drie verschillende producten. Namelijk de Moisturising Day Care, een klei masker en een miccelair water. De producten zien er wel luxe uit en ik ben benieuwd hoe ze zullen gaan bevallen. Vooral het klei masker wil ik graag binnenkort gaan proberen.

beautybox unboxing oktober 2015
Ik vond het een leuke box door de Cattier en MUA producten. Naar deze producten kijk ik echt uit om ze te kunnen gaan gebruiken. Het is natuurlijk helemaal fijn dat je een product ontvangt die je zelf als lang zou willen hebben. Daarnaast is de box ook lekker vol vanwege de Cattier travelset. Extra leuk dus.

De Beautybox is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten vijf beauty producten bestaande uit full-sizes en/of miniaturen. Één box kost €14,95 inclusief verzendkosten. De box kan je bestellen op Beautybox.nl.

Wat vind jij van de Beautybox van de maand oktober?

Het product uit deze video is gesponsord ter review. Lees mijn disclaimer.