beautybox unboxing september
De herfst begint al in zicht te komen en de Beautybox wil je helpen om goed dit seizoen in te gaan. De box zit daarom dan ook gevuld met een aantal verzorgende producten.

beautybox unboxing augustus 2016

Zoals we gewend zijn komt de Beautybox in een mooie handige zwarte box. Deze box kan je voor vrijwel alles herbruiken. Super handig vind ik zelf. Verder zit er nog een productflyer in met de informatie over de producten. Ook zit er deze maand nog een extra flyer bij van Curaloe en Vaseline met daarbij ook korting!

beautybox unboxing september

Curaloe – Aloë Vera Facial Mask

Full size €23,50

Als eerst zit er een product in van het merk Curaloe. Het is de Curaloe Aloë Vera Facial Mask. Een gezichtsmasker met Aloë Vera, Afrikaanse Shea Boter en Jojoba olie. Dit product ruikt heerlijk en ziet er luxe uit. Als een product er luxe uitziet dan ben ik er stiekem extra nieuwsgierig naar. Zo ook naar dit product!

beautybox unboxing september

Huygens – La Gommage Visage

10 ml – Origineel product van 50 ml kost €19,90

Dit product van het merk Huygens is een fijne gezichtsscrub. Deze scrub geeft je een frisse en zachte huid. Het laat je huid stralen, zonder dat het vettig aanvoelt. Daarnaast ruikt deze scrub enorm naar groene thee en dat kan goed kloppen. Deze scrub bestaat namelijk uit natuurlijke ingrediënten zoals sesamzaad olie en groene thee. Heerlijke geur!

Huygens – La Crème Visage Supernature

10 ml – Origineel product van 75 ml kost €27,90

Dan zit er ook nog een tweede product in van het merk Huygens. Dit is een gezichtscrème om je huid te hydrateren en een mooie gloed te geven. Ook dit product bevat natuurlijke ingrediënten en er wordt aangeraden om dit product in de ochtend en/of avond aan te brengen met ronddraaiende bewegingen.

beautybox unboxing september

Vaseline – Aloe Soothe Bodylotion Spray

Full size €7,45

Dit product van Vaseline had ik al en ik ben er enorm over te spreken. Mijn uitgebreide review over alle geuren is op mijn blog te vinden. Deze Vaseline Continuous is ontzettend makkelijk in gebruik. Het is dus een spray bodylotion met een heerlijke geur. Hij trekt heel snel in, waardoor je je direct weer kan aankleden. Super makkelijk dus! Ik ben daarom ook heel blij met deze back-up.

beautybox unboxing september

Hot4You – Makeup Brush Cleanser

Full size €12,00

Over dit product ben ik ook enorm enthousiast. Dit is dus een Make-up Brush Cleanser voor het reinigen van je kwasten tussendoor. Bij sommige make-up looks kom ik kwasten te kort en daar is dit product ideaal voor. Stel je hebt een make-up kwast met paarse oogschaduw erop en precies die kwast wil je gebruiken in een rode oogschaduw. Je kan de kwast dan wrijven over het zwarte gedeelte waardoor al het poeder eraf gaat. Zo hoef je niet meer te wachten op te kwast die moet drogen. Het verwijderd natuurlijk niet alle bacteriën en is echt een tijdelijke oplossing, maar wel een enorm makkelijk oplossing. In het middelste gedeelte kan je water doen speciaal voor oogschaduws die een ‘wet’ effect geven.

beautybox unboxing september

Conclusie Beautybox september

Deze maand vind ik het echt een leuke box. Zelf ben ik vooral heel blij met de Vaseline Continuous Spray en de Brush Cleanser. Ook ben ik ontzettend benieuwd naar de andere producten. Er zit dit keer geen enkel product in wat ik niet zal gaan gebruiken en dat is leuk. Ik ben enorm tevreden!

De totale waarde van de box van de maand augustus is €50,65. Dat is echt een behoorlijk hoge waarde voor een box van €14,95 inclusief verzendkosten. Je haalt je geld er deze maand dus ook heel makkelijk weer uit. Deze september box is alleen nog vandaag te bestellen op de website. Je krijgt dat dezelfde versie als uit dit artikel. Als je na vandaag bestelt dan ontvang je de oktober editie die eind september verstuurd zal worden.

beautybox unboxing september
De Beautybox is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten vijf beauty producten bestaande uit full-sizes en/of miniaturen. Één box kost €14,95 inclusief verzendkosten. De box kan je bestellen op Beautybox.nl.

Het product uit dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.