maybeauty incredible face mask
Een masker wat als naam ‘The Incredible Face Mask’ heeft, maakt mij direct al nieuwsgierig. Vandaag review ik voor jullie dit masker. Het belooft mee-eters, olie en dode huid te verwijderen en ook om acne te voorkomen. Daarnaast is het masker zelf ook helemaal zwart van kleur! Dat klinkt inderdaad allemaal incredible.

Dit masker komt van MayBeauty. Persoonlijk kende ik dit merk nog niet, maar naast dit masker verkopen ze ook nog bijvoorbeeld een Face Gel, Hair Serum, Foot Mask en nog meer. Zelf heb ik het testpakket mogen ontvangen. In dit pakket zitten 5 maskers en een kwast om het mee aan te brengen. Je kan ook nog andere voordeel pakketten kiezen. Hoe meer maskers je besteld, hoe mee voordeel. Ook nog een voordeel is dat dit masker niet getest is op dieren.

maybeauty incredible face mask
Het hoofdbestanddeel van dit masker is diepzeemodder. Overige bestanddelen: Triethanolamine, carbomeer, glycerine, polyvinylalcohol, natrium alganite, ethylalcohol, vloeibare Germall plus (alcohol die het masker vloeibaar maakt en droog zodra het in contact komt met lucht). Dit masker belooft mee-eter, olie en dode huid te verwijderen en ook om acne te voorkomen.

may beauty incredible
Hier zie je de inhoud van het masker. Zoals ik al zei is het echt een zwart masker. Dat zie je niet heel vaak en dat maakt het ook wel een beetje leuk.

maybeauty incredible face mask
Het aanbrengen met een kwast gaat heel erg makkelijk. Persoonlijk ik dit ook altijd de fijnste manier om een masker aan te brengen. Het masker is ook vrij dik en met de vingers zou dat dus nog lastiger zijn om aan te brengen. Het fijne aan de kwast is dat hij ook zo plat is, waardoor het uitsmeren erg makkelijk gaat. Je kan ook heel precies het masker aanbrengen en dat is prettig. Waar je om moet letten is dat het product niet in je wenkbrauwen of haargrens komt. Het masker is namelijk vrij sterk, waardoor je de kans hebt deze haartjes mee weg te trekken. Als dit per ongeluk wel gebeurt dan kan je dit nog met water verwijderen.

maybeauty incredible face mask
Hier zie je mijn gezicht met het masker op. Nu is het tijd om hem ongeveer 30-45 minuten in te laten trekken. Zelf heb hem 45 minuten laten intrekken. Er word aangeraden om dit masker 1-2 keer per week te gebruiken.

maybeauty incredible face mask
Tijd om het masker eraf te halen! Er werd wel gezegd dat dit pijn kon doen en dat doet het! Ik heb er ruim een kwartier over gedaan om het hele masker eraf te halen. Het meeste pijn deed het rondom mijn ogen, bij mijn kaken en bij mijn slaap/voorhoofd. Op mijn wangen was het masker nog niet helemaal droog. Het deed daar dan geen pijn, maar het effect was dan daar ook niet effectief. Ik kreeg als tip voor de volgende keer om het masker dik aan te brengen en helemaal op laten drogen. Hier heb ik denk ik wel wat aan! Want de delen die pijn deden, daar zat ook niet een hele dikke laag.

Rondom mijn neus kon ik echt goed op het masker zien dat hij wat had meegenomen. Bij de rest van het masker kon ik niet met het blote oog zien of hij wat meenam. Dit masker zal ik dus niet altijd meer aanbrengen op mijn gezicht omdat het toch best behoorlijk pijn doet. Rondom mijn neus deed het nauwelijks pijn en hier was het enorm effectief. Van mijn mogen ze daarom ook wel extra verpakkingen maken die wat kleiner zijn zodat je ook alleen je neus kan voorzien met het masker.

maybeauty incredible face mask
Hierboven zie je een before en after foto. Link is before en de rechter foto is direct nadat ik het masker eraf heb gehaald. Mijn huid is na het masker erg rood en het gloeit, maar dit trekt na ongeveer een half uurtje wel weer weg.

Conclusie MayBeauty The Incredible Face Mask

Het masker werkt echt goed en effectief. Ik raad het je dan ook echt aan als je een goed effectief masker zoekt. Vooral rondom mijn neus haalt het masker veel weg. Wel doet het behoorlijk pijn en dat is iets waar je rekening mee moet houden. Op sommige delen heb ik de keren daarna dan ook niet weer het masker aangebracht. Zelf bracht ik het masker alleen nog aan rondom mijn neus en kin. Maar wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden zeggen ze toch?

Dit MayBeauty The Incredible Face Mask testpakket bevat 5 maskers en een kwast om het aan te brengen. Het testpakket is makkelijk te bestellen bij MayBeauty voor een prijs van €25,-. Het voordeel dat jij dit nu op mijn blog leest, is dat ik je een leuke korting mag geven. Als je via deze link besteld dan ontvang je 30% korting op dit testpakket. Nu betaal je nog maar €17,50 voor dit volledige pakket.