dear diary
Dear Diary, afgelopen week was een gekke week, maar ik heb wel weer veel leuke dingen mogen doen. In deze blogpost neem ik je mee in mijn leven en laat ik zien wat ik allemaal gedaan heb. Kijk je mee?

Volg je mij al op Instagram? En YouTube?

dear diary
Vorige week vrijdag hebe ik samen met mijn zus heb ik afgesproken in Utrecht. We hebben eindelijk weer eens lekker samen geluncht bij ons favo tentje Frenchie. Het was even wennen met alle omstandigheden, maar ik vond het heerlijk om er weer even tussenuit te zijn en deze pannenkoekjes zijn echt heerlijk!

Ook hebben we nog heerlijk aan de gracht gezeten, veel bijgekletst en in de avond nog lekker hardgelopen.

dear diary
In de avond hadden we nog een lekkere pokébowl gemaakt. Ik had dit nog nooit gegeten of gemaakt en het was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. We hadden hem gemaakt met zalm, mango, avocado, cashewnoten, komkommer, lente-ui en edamameboontjes.

Dinsdag moest ik presenteren en dat was te merken aan mijn hartslag. Ook al was het online, presenteren vind ik ontzettend spannend en is echt niks voor mij. Over mijn smartwatch heb ik trouwens een video gemaakt, want ik kreeg hier mega veel vragen over.

dear diary
Ik merkte dat ik door het presenteren de hele dag een beetje stress ervoer en uiteindelijk heb ik besloten hard te lopen om alle energie eruit te lopen. Dit ging heerlijk! Ik heb dit keer Start to Run les 19 gevolgd. Op vrijdag heb ik ook nog een rondje gelopen. Die keer ging het iets minder, want het was een stuk warmer dan dinsdag.

Hoe zag jouw week eruit? Tot volgende week bij een nieuwe Dear Diary

-> Lees ook: YouTube – Like Button