instagram make-up
Al een langere tijd ben ik actief op Instagram, maar van de week startte ik een extra Instagram account speciaal voor looks. Ik leg je kort uit waarom en deel met jou mijn 4 favoriete looks van het afgelopen moment.

Op mijn huidige Instagram account deelde ik al af en toe een make-up look. Al een tijdje zat ik te twijfelen om daar alleen make-up looks te plaatsen, maar ik besefte dat ik ook andere foto’s wilde plaatsen. Het kwam er op neer dat ik bijna niks meer met Instagram deed omdat ik niet wist wat de slimste zet was. Nu heb ik speciaal voor mijn make-up looks een extra Instagram account aangemaakt. Op mijn huidige account plaats ik nu lifestyle foto’s en op mijn nieuwe account enkel make-up looks. Ik zou het leuk vinden als je me zou willen volgen.


Deze look plaatste ik gisteren en ik ben echt helemaal weg van de kleurencombinatie! Daarnaast ben ik ook weg van de nepwimpers en deze kwamen van eBay en kostten maar $0,99.


Deze look zou ik niet snel op straat dragen, maar toch vind ik het leuk om te kunnen experimenteren met make-up en dit te kunnen delen. Deze look maakte ik volledig met het Urban Decay Alice in Wonderland Palette.


Deze look maakte ik met één van mijn favoriete producten van MAC, waar ik al wel vaker een make-up look mee heb gedeeld op Instagram. Het Blue Brown pigment van MAC vind ik absoluut een must in je stash als je houd van bijzonder!


Paars is één van mijn favoriete kleuren oogschaduw. Ik vind het een mooie smokey paarse look die ik goed gelukt vind, als zeg ik het zelf.

Ik ben heel erg benieuwd welke look jou favoriet is! Volg jij mij al op mijn nieuwe Instagram(@makemeblushnl)? En wat is jou Instagram account?