dr. hauschka palette review
Dr. Hauschka zet dit najaar een aantal favoriete producten van de afgelopen jaren terug in de spotlights. Een aantal bestsellers gaan van het verleden naar het heden met een nieuwe verpakking. In dit artikel review ik de Dr. Hauschka bestseller Eyeshadow Palette in 02. In deze review vertel ik je alles over dit product met een bijpassende look.

De producten die Dr. Hauschka naast het palette ook nog in de spotlights zet, zijn de Illuminating Powder (2012), het Matte & Shimmer Blush Trio (2014), de Lip Gloss cherry gloss (2011) en Kajal Eyeliner Duo 06 (2009). Het palette zit verpakt in een leuk doosje. Achterop het doosje staat nog enkele informatie zoals de ingrediënten.

Dan verder naar het product waar het om draait. De verpakking vind ik erg mooi uitzien. Hij is langwerpig glanzend zwart met daarop het logo van Dr. Hauschka. Als je het palette open doet dan zie je vier grote pans oogschaduw, een grote spiegel en nog een sponsapplicator om eventueel de oogschaduw mee te kunnen aanbrengen. Het is een erg makkelijk plat, compact palette om ook eventueel mee te kunnen nemen op reis.

dr. hauschka palette review
Het palette bevat een highlighter, een bruine tint en twee paarse tinten. Ze hebben alle vier een matte finish. Dr. Hauschka zegt dat de samenstelling met zijde en heilzame plantenextracten in het Eyeshadow Palette de gevoelige huid van je ogen verzorgt. Klinkt goed!

dr. hauschka palette review
Hier zie je de swatches van alle vier de kleuren. De kleuren passen goed bij elkaar om een volledige look mee te kunnen maken. Ze zijn alle vier ook daadwerkelijk mat en hebben een prachtige pigmentatie. Op mijn arm zien ze er al prachtig uit!

dr. hauschka palette review
Hier zie je de look die ik met het palette heb gemaakt. De eerste kleur heb ik aangebracht onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. De derde kleur bracht ik aan op het eerste deel van het bewegend ooglid. De vierde kleur bracht ik aan onder mijn wimperrand en op het tweede deel van het bewegend ooglid. De tweede kleur bracht ik aan in de arcadeboog.

dr. hauschka palette review
Het maken van de look gaat goed en makkelijk en ik vind het er mooi uitzien. Bij het aanbrengen van de oogschaduws merk ik wel dat ze een beetje zacht zijn, waardoor ze wat makkelijker vervagen. Daardoor moet je de kleuren wat meer opbouwen om ze intens aangebracht te krijgen op het ooglid.

Conclusie Dr. Hauschka Eyeshadow Palette 02:

De paarse kleuren uit dit palette vind ik prachtig en vind ik persoonlijk ook erg goed bij mijn oogkleur passen. Het is een erg mooi palette met vier verschillende kleuren die goed bij elkaar passen. Sommige oogschaduws zijn dus wel een beetje zacht, wat ik wel een beetje jammer vind omdat je ze dan vaker moet aanbrengen, maar een groot probleem vind ik het niet.

dr. hauschka palette review
Het Dr. Hauschka Eyeshadow Palette in kleur 02 is verkrijgbaar voor een prijs van € 28,95. Dr. Hauschka heeft veel verkooppunten in Nederland. Alle verkooppunten zijn te vinden op deze pagina.

Het product uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloed echter mijn mening niet. Lees mijn disclaimer.