too faced bestellen in Nederland
Jaren geleden was Too Faced makkelijk te verkrijgen in Nederland, maar het lijkt met de dag lastiger te worden. Toch is het niet onmogelijk om het mooie merk Too Faced in Nederland te bestellen. Vandaag laat ik je weten hoe we Too Faced bestellen in Nederland.

update 17 oktober 2017: Binnenkort is Too Faced bij de Douglas verkrijgbaar. Lees dit artikel + bekijk de video.

Op dit moment is er helaas geen enkele winkel in Nederland die Too Faced verkoopt. Enkel TK Maxx heeft heel af en toe losse producten, maar hier kun je niet op vertrouwen. In totaal zijn er drie webshops die de optie geven om Too Faced naar Nederland te kunnen halen. Via deze webshops kan je Too Faced bestellen in Nederland.

Too Faced heeft ook zelf een webshop, maar deze verzend niet naar Nederland en ook niet naar postbussen zoals Shipito. Lees hier meer over de optie Shipito.

too faced bestellen in Nederland

Selfridges&Co

Als eerste de webshop Selfridges&Co. Ze verkopen hier ruim 50 producten van het merk Too Faced waaronder een exclusief palette voor Selfridges&Co. Hoe leuk is dat?! Ze zijn up-to-date met de nieuwe producten/collecties. Ze hebben onder andere de Peach producten in het assortiment. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld als je het Chocolate Bar Palette en Better Than Sex Mascara zou willen bestellen:

Producten Verzendkosten Belastingen Totaal
€ 66,- € 18,- € 0,- € 84,-

Bij Selfridges&Co kan je betalen met PayPal en CreditCard, dat is dus wel heel fijn. Ik kan er niet helemaal achter komen waar deze webshop vandaan komt, maar volgens mij komt webshop uit de UK waardoor je geen last hebt van douane kosten. Dit weet ik dus niet helemaal zeker.

too faced bestellen in Nederland

Sephora.com

De tweede optie is de Amerikaanse webshop van Sephora. Bij Sephora.com verkopen ze meer dan 50 producten van Too Faced en zijn altijd up-to-date met nieuwe collecties/producten. Helaas omdat het uit Amerika moet komen, is het niet heel goedkoop. Bij veel Amerikaanse webshops krijg je onverwachtse douane kosten bij de deur. Sephora doet dit anders. Want bij Sephora betaal je ze al van te voren, zodat je geen onverwachtste kosten meer kan krijgen. De kosten hiervoor zijn iedere keer anders. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld als je het Chocolate Bar Palette en Better Than Sex Mascara zou willen bestellen:

Producten Verzendkosten Belastingen Totaal
€ 68,36 € 17,70 € 17,- € 103,06

Het handige bij de Sephora webshop is dat je ook direct andere merken mee kan bestellen. Wel is het handig om te weten dat je hier met CreditCard moet betalen. Ook kan je de verzending niet naar een postbus (Shipito) versturen zoals bij ColourPop wel zou kunnen. Lees die uitleg op deze pagina.

too faced bestellen in Nederland

Sephora.fr

Nu zul je denken, zie ik nou weer Sephora? Dat klopt, maar Sephora.fr is anders dan Sephora.com. Zoals je al kan raden is dit de Franse webshop van Sephora die ook naar Nederland verzendt. Ook hier verkopen ze weer ruim 50 producten. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld als je het Chocolate Bar Palette en Better Than Sex Mascara zou willen bestellen:

Producten Verzendkosten Belastingen Totaal
€ 71,50 € 13,90 € 0,- € 85,40

Het lastige aan de Franse Sephora webshop is dat alles ook in het Frans is en je geen andere taal optie kan selecteren. Gelukkig spreken wel veel buttons voor zich. Je kan bij Sephora.fr betalen met PayPal en CreditCard. Omdat de webshop in Frankrijk gevestigd is, heb je geen last van douane kosten.

Het nadeel aan alle bovenstaande webshops is dat ze niet allemaal hetzelfde verkopen. Ze verkopen allemaal ruim 50 producten van Too Faced, maar het zijn niet 50 exact dezelfde producten. Zo brengt Too Faced ook vaak producten uit die exclusief in de Too Faced en/of Sephora webshop verkrijgbaar zijn. Hopelijk komt Too Faced ooit naar een Nederlandse winkel en/of webshop.

Fouten, onjuistheden en wijzigingen zijn voorbehouden. Er kunnen fouten in het artikel zitten.