kerst beauty adventskalenders 2016
Je kon mij als kind (en nu nog steeds) dolgelukkig maken met een adventskalender. Iedere dag een vakje openmaken om af te tellen tot Kerst met in dat vakje een chocolaatje. Al een aantal jaar hebben verschillende merken nu ook een adventskalender met als inhoud beauty producten. In dit artikel deel ik de 13 leukste beauty adventskalenders.

Klik op de titel van de adventskalender om heb te kunnen bestellen in de bijbehorende webshop. Van de meeste adventskalenders is de inhoud op internet te vinden. Je kan er dus zelf voor kiezen om het als verrassing te houden of om het op te zoeken. In dit artikel probeer ik niet van alle kalenders de inhoud te verklappen, maar soms was dit niet te voorkomen omdat er geen andere foto beschikbaar was.

Bekijk hier alle kalenders voor 2017!

kerst beauty adventskalenders 2016

Essence adventskalender – €24,99

Als eerst beginnen we met een budgetproof adventskalender vol met Essence make-up. Deze kalender zal rond deze tijd ongeveer in de Kruidvat en Trekpleister filialen liggen.

kerst beauty adventskalenders 2016

L’Occitane adventskalender – €45,00

Deze kalender zit vol met kleine mini’s van uiteraard het merk L’Occitane. Vorig jaar hadden ze een soort gelijke kalender en dit jaar dus weer. Hij ziet er in ieder geval al schattig uit!

kerst beauty adventskalenders 2016

Charlotte Tilbury adventskalender – €195,-

De duurste adventskalender van allemaal, maar hij ziet er dan ook wel heel mooi uit! Elke keer dat je een deur open maakt vind je een van de best verkopende mini beauty items van Charlotte Tilbury. Bij deze kalender tel je niet af tot Kerst, maar zijn er 12 verschillende vakjes.

kerst beauty adventskalenders 2016

Rituals Adventskalender – €49,50

Voor de liefhebbers van Rituals hebben zij ook weer een volle kalender.

kerst beauty adventskalenders 2016
Het is een kalender vol met mini’s van Rituals. In totaal zijn het 24 deurtjes!

kerst beauty adventskalenders 2016

Alessandro Adventskalender – €49,95

Deze kalender van Alessandro zit vol met vrijwel alleen nagellak. Er zitten een aantal andere items in. In totaal zijn er 24 vakjes om open te kunnen maken bij deze kalender.

kerst beauty adventskalenders 2016

Benefit Party Poppers Adventskalender – €49,00

Deze adventskalender van Benefit heeft 12 dagen vol met make-up producten. Het zijn allemaal mini’s. Handig dus voor als je de producten van Benefit graag wilt ontdekken. Daarnaast speelt deze adventskalender ook nog een liedje af als je hem open doet.

kerst beauty adventskalenders 2016

W7 Adventskalender – €22,00

Deze adventskalender van W7 bestaat uit 24 travelsize make-up producten. Op de foto zie je al de inhoud van de kalender. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat er veel gelijke producten in zitten, maar dan in andere kleuren. Daarnaast lijkt hij ook erg veel op de variant van 2015.

kerst beauty adventskalenders 2016

The Body Shop Standard Adventskalender – €75,-

The Body Shop komt jaar met drie verschillende adventskalenders met drie verschillende prijzen. Inhoud ter waarde van €126,50.

kerst beauty adventskalenders 2016

The Body Shop Deluxe Adventskalender – €100,-

De tweede kalender bevat 24 producten waar denk ik iedereen wel blij van wordt. Deze adventskalender bestaat uit favorieten, maar ook nieuwe en speciale feestelijke producten. Inhoud ter waarde van €135,-.

kerst beauty adventskalenders 2016

The Body Shop Ultimate Adventskalender – €115,-

Deze ultimate kalender zit boordevol luxe producten die het meest geliefd zijn door The Body Shop fans. Inhoud ter waarde van €226,50.

kerst beauty adventskalenders 2016

Makeup Revolution 12 Days Of Christmas Storage Chest – €89,95

Met deze adventskalender kan je jezelf of iemand anders echt verwennen. Deze kalender bevat 12 full-size make-up producten die opgeborgen zitten in een hele mooie en handige box die je ook nog makkelijk kan hergebruiken. Dit is denk ik wel mijn favoriet.

kerst beauty adventskalenders 2016

Makeup Revolution Christmas Storage Chest – €99,95

Ziet deze adventskalender e niet prachtige uit? De Storage Chest bevat prachtige producten en is ook nog eens een handig opbergkastje voor je make-up. Daarnaast zijn het allemaal full-size make-up producten. In totaal zijn het twaalf verschillende producten.

kerst beauty adventskalenders 2016

Makeup Revolution Gifts Adventkalender – €39,95

Ook Makeup Revolution komt zoals je al ziet met drie verschillende kalenders en dit is de goedkoopste versie. Niet alles wat je op de foto ziet zit er in. Er zit namelijk nog veel en veel meer in! In totaal zitten er 25 Makeup Revolution producten in voor zo’n budget prijs!

Hoogstwaarschijnlijk zijn dit niet alle beauty adventskalenders, maar ik heb mijn favorieten uitgezocht en deze met jullie gedeeld. Enkele kalenders waren vorig jaar ook al verkrijgbaar, maar de meeste zijn nieuw. Zelf vind ik ze stiekem allemaal wel erg leuk, maar als ik één moest kiezen die ik graag zou willen zou ik voor Charlotte Tilbury, Make-up Revolution of The Body Shop gaan. Naast deze adventskalenders zijn er ook nog onwijs toffe Christmas Make-up Sets verkrijgbaar van verschillende merken. Zouden jullie hier ook graag de 15 leukste van willen zien?

Welke beauty adventskalender zou jij graag iedere dag open willen maken?