Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla
Luxe producten kunnen ook heel betaalbaar zijn en de Botanical Boost lijn van Etos laat dat goed zien. Deze producten zien er qua uiterlijk al prachtig uit en in deze review laat ik je ook weten of ze van binnen ook zo prachtig zijn. In dit artikel laat ik die producten uit de Botanical Boost lijn zien in de geur Jasmine & Vanilla.

Etos is voor deze Botanical Boost lijn een speciale samenwerking aangegaan met de Hortus Botanicus Amsterdam. Hortus Botanicus Amsterdam is dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. De kracht van de natuur komt terug in deze beautyproducten. In de werking, maar ook de geur. De lijn betaal uit 3 verschillende lijnen en in totaal 25 producten in luxe verpakkingen.

De producten die ik heb mogen ontvangen zijn de Body Oil, Shower Foam en de Salt & Sugar Scrub. Allemaal uit de Jasmine & Vanilla lijn. Naast deze lijn is er ook nog een Lime & Mint en een Elderflower & Raspberry lijn verkrijgbaar.

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla
De verpakkingen vind ik werkelijk waar prachtig! Als het logo van Etos er niet op zou staan, had ik het niet geraden dat het daar vandaan kwam. De rosé gouden kleuren, de typografie, de opdruk, werkelijk waar alles vind ik er mooi aan. Vooral die rosé gouden touch laat mij ervoor zorgen dat ik dit product echt wil laten zien in de badkamer. Het leuke vind ik dus vooral dat het zo’n mooie verpakking is, voor zo’n budget prijs. Ik geef toe dat je dat niet heel vaak ziet. Hieronder zie je alle producten uit deze lijn inclusief de prijzen.

Etos Jasmine & Vanilla Body Soufflé €4,99
Etos Jasmine & Vanilla Shower Foam €4,99
Etos Jasmine & Vanilla Jelly Scrub €4,49
Etos Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub €6,99
Etos Jasmine & Vanilla Body Oil €4,99
Etos Jasmine & Vanilla Fragrance Body Spray €7,99
Etos Jasmine & Vanilla Bath Bomb €2,99
Etos Jasmine & Vanilla Bath Salt €4,99
Etos Jasmine & Vanilla Bath Oil €4,99

De geur van deze lijn vind ik echt heerlijk en is typisch iets voor mij. De geur is heel warm en zacht en de combinatie van Jasmine & Vanilla vind ik heerlijk! Ik ben absoluut fan van deze geur en voornamelijk voor deze herfst en winter vind ik hem erg lekker!

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub

ALs eerst heb ik het over de Salt & Sugar Scrub. Dit is een heerlijke stevige scrub. Zoals je op de foto kan zien zijn de scrubdeeltjes en het olie laagje een beetje van elkaar gescheiden. Onder de douche let ik er daarom ook altijd op dat ik van beiden wat pak. De scrubdeeltjes zijn vrij grof en dat vind ik fijn. Mijn huid wordt een beetje rood en ik voel nadat ik hem afgespoeld heb een vettig laagje over mijn huid. Dat vettige laagje is niet helemaal mijn ding, maar anderen vinden het weer heel fijn. Daarom sop ik mij altijd na de scrub pas in met zeep, zodat dat vettige laagje wat minder wordt. Hij is om die reden niet uitdrogend voor de huid en dat is wel een pluspunt. Erg fijne scrub met een heerlijke geur.

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla
Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla Shower Foam

Ik ben zelf helemaal weg van Shower Foams. Van deze foam hoef je zoals verwacht maar een klein beetje aan te brengen, want je hebt al snel te veel. De foam is heerlijk zacht op mijn huid en mijn huid voelt achteraf ook gevoed en fijn aan. Hij laat mijn huid niet droog of trekkerig achter, maar juist gevoed. De geur vind ik erg lekker, ik gebruik hem erg vaak en hij doet zeker goed zijn werk. Dit is zeker een groot favoriet geworden!

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla Body Oil

Nadat ik klaar ben met douchen, smeer ik mezelf in met de Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla Body Oil. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en het pompje doseert erg goed. Het uitsmeren gaat simpel en de olie trekt lekker snel in. De geur is heerlijk en mijn huid voelt gevoed aan. Ik ben echt fan van dit product. Ik sla zelf nog wel eens body lotion over omdat ik het zo lang vind plakken, maar daar heb ik in dit geval helemaal geen last van.

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla
Het was wat lastig om de producten op mijn hand te fotograferen, maar hierboven is het wel te zien.

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla

Conclusie Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla

Alle drie de producten vind ik oprecht heerlijk! Ik gebruik ze met veel plezier. De geur vind ik heerlijk, alle producten doen goed haar werk, de producten zien er prachtig uit en dat ook nog eens voor zo’n lage prijs.

De Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla Body Oil, Shower Foam en Salt & Sugar Scrub zijn uiteraard verkrijgbaar bij de Etos. De olie en de foam hebben een prijs van €4,99 en de scrub heeft een prijs van €6,99.