Essie Winter Collectie 2016

essie winter collectie swatch
Het is eindelijk winter! Tijd om jullie te laten zien wat voor nieuwe kleuren er in de Essie Winter Collectie zitten. In dit artikel review ik de zes kleuren uit de Winter Collectie.

essie winter collectie swatch
essie winter collectie swatch
De nagellakjes van Essie zijn inmiddels groot favoriet bij mij geworden. Dit komt voornamelijk omdat ze langer blijven zitten dan gemiddelde nagellak. Ook omdat de kleuren en finishes in veel gevallen enorm bijzonder en uitgebreid zijn. Daarnaast vind ik de kwastjes ook enorm fijn. Ze zijn namelijk vrij breed en hebben afgesneden hoeken waardoor je met twee strepen je hele nagel hebt gelakt. Met de nagellakjes van Essie kan ik altijd netjes en snel mijn nagels lakken.

essie winter collectie swatch

Oh Behave!

Als eerst laat ik deze hele bijzondere kleur zien. Dit is een soort perzik kleurig nagellakje. Deze kleur bevat ook een hele bijzonder gouden glans in. Persoonlijk vind ik het misschien niet een winterse kleur, maar daarentegen wel heel bijzonder en mooi.

essie winter collectie swatch

Go With The Flowy

Ook dit vind ik weer een hele bijzondere lak. Dit is een hele lichte grijze tint met kleine zilveren glittertjes. Op het eerste oog lijkt het gewoon een grijze lak, maar als je goed kijkt dan zie je de kleine glittertjes. Ze zijn dus niet heel opvallend, maar je kan ze zeker wel zien. Ik vind hem persoonlijk echt prachtig. Ik vind hem op deze manier juist helemaal niet saai, maar ook niet direct overdreven omdat er glitters in zitten. Erg mooi!

essie winter collectie swatch

Satin Sister

Deze kleur doet me erg denken aan een nagellak van Essie die ik al heb genaamd ‘Go Overboard’. Gelukkig is dat één van mijn favoriete kleuren en vind ik deze dan ook zeker prachtig. Het is een diepe blauwe/groene kleur.

essie winter collectie swatch

Party on a Platform

Deze klassiek rode kleur vind ik ook goed in de collectie passen. Het is een mooie klassiek rode kleur, maar dan net iets dieper/donkerder dan het echte felle rood. (Als je begrijpt wat ik bedoel)

essie winter collectie swatch

Getting Groovy

Getting Groovy is erg bijzonder als je het mij vraagt. Dit is pas een echte gouden nagellak! Hij zit vol met glitter, dekt goed en ziet er prachtig uit. Het is niet alleen een gouden kleur, ook bevat deze lak allemaal gouden glitters. Iets wat je vaak bij glitterlak hebt, is dat het er lastig af te halen is. Dat is in dit geval niet zo. Je hebt alsnog wel een beetje last van rond dwarrelende glitters als je de lak eraf hebt gehaald, maar het verwijderen zelf gaat makkelijk. Pluspunt!

essie winter collectie swatch

Ready to Boa

Dit is denk ik wel mijn persoonlijke favoriet. Het is een bijzondere bruine kleur met een soort koperen glans in zich. Ik vind hem prachtig en hij matcht met vrijwel iedere outfit heel goed.

essie winter collectie swatch

Conclusie Essie Winter Collectie

Stuk voor stuk vind ik het prachtige kleuren. Oh Behave vind ik persoonlijk misschien niet helemaal een winters kleurtje, maar is natuurlijk wel gewoon prachtig voor in de lente/zomer. Kwalitatief vind ik de Essie lakjes ook heel goed en het zijn niet voor niets mijn favoriete nagellakjes. Bij mij blijven deze Essie nagellakjes zo’n 3 dagen mooi zitten. Daarna beginnen ze wel te chippen.

De Essie winter collectie is vanaf december 2016 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €9,99. Essie is onder andere verkrijgbaar bij Etos, Bol.com en Dio.

De producten uit dit artikel heb ik opgestuurd gekregen. Disclaimer.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

12 Reacties

 1. 22 december 2016 / 09:52

  Wow wat een prachtige collectie zeg! De gouden versie is echt perfect voor de feestdagen! En wat heb je een mooie foto’s gemaakt. <3

 2. 22 december 2016 / 10:18

  Mooi swatches en de lakjes vind ik super mooi! Sastin Sister is mijn favoriet.

 3. 22 december 2016 / 12:13

  Wat een prachtige tinten, vind vooral die roodtinten erg mooi! <3

 4. 22 december 2016 / 22:05

  Prachtige kleuren, Getting Groovy is wel echt mijn ding! ♥

 5. 23 december 2016 / 08:02

  Het is echt een prachtige collectie! Oh Behave is enorm bijzonder <3

 6. 23 december 2016 / 12:57

  Mooie lakjes inderdaad! Ik vind Essie ook een fijn merk.

 7. 24 december 2016 / 10:25

  Ze zijn heel mooi, Satin Sister vind ik toch wel de mooiste denk ik :)

 8. 24 december 2016 / 10:59

  Oh die lichtgrijze is echt iets voor mij! Wat een mooie foto’s trouwens :)

 9. 25 december 2016 / 22:10

  Echt een prachtige collectie! De rode is mijn persoonlijke favoriet van deze collectie! x

 10. 2 januari 2017 / 20:02

  Hele mooi kleuren! En mooie foto’s!!