h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Toen de eerste foto’s van de nieuwe H&M make-up lijn online kwamen, was ik direct enthousiast. De producten zagen er op de foto echt prachtig uit! Een tijdje geleden liet ik de foto’s van de producten met informatie al op mijn blog zien er direct bestelde ik een aantal producten. Vandaag is het tijd om de review hiervan inclusief make-up look aan jullie te laten zien.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
De H&M Beauty lijn is enorm! Er is enorm veel keuze. De producten zijn redelijk budget te noemen. De prijzen liggen ongeveer hetzelfde als bij L’Oréal/Maybelline/Rimmel. De producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar online op de website van H&M of in enkele H&M winkels binnenkort.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Zelf kocht ik twee producten van deze lijn. Ik koos voor een oogschaduw palette en een bronzer. Voor het oogschaduw palette koos ik voor de kleur Ready, Set, Glow en de bronzer kocht ik in Natural Bronze.

Verpakking

De verpakking ziet er op het eerste oog mooi uit. De producten zitten verpakt in luxe doosjes die ik er prachtig uit vind zien. Er zit een zwart-wit foto op en het doosje bevat gouden typografie gevarieerd met zwart. Zeker top als je het mij vraagt. Aan de zijkant vind je nog een stickertje met de naam van je product.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
De verpakking zelf zien er ook prachtig uit. Veel beter als eerst! Toch is het nog niet helemaal 100% luxe als je het mij vraagt. Dit gevoel heb ik vooral bij de bronzer. Deze is namelijk heel erg licht en het spiegeltje vind ik er wat goedkoop uitzien op de manier waarin hij er is in verwerkt. Een luxe gevoel bij beauty producten vind ik fijn en krijg ik door bijvoorbeeld het gewicht van het product, het materiaal, de afwerking en het gehele plaatje. Ik ben niet negatief over de verpakkingen, maar ik zeg eerlijk dat ik ietsjes meer had verwacht als ik de foto’s zag. Alsnog blijf ik ze heel mooi vinden!

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
De verpakkingen hebben een zwarte glimmende deksel met gouden H&M letters erop en afgeronde hoeken. De onderkant is wit en bevat een sticker met nog overige informatie. Bij de binnenkant is ook de deksel weer zwart en de onderkant wit. Beide producten bevatten een spiegeltje. Bij het oogschaduwpalette is deze over het hele oppervlak en is hij mooi verwerkt. Bij de bronzer zit het spiegeltje echt ‘in’ de deksel. Persoonlijk vind ik die wat minder mooi afgewerkt. Voor de rest zien er ze goed uit.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Bij het oogschaduwpalette zit een handige beschrijving. Hier staat enkele informatie op en ze geven elke kleur een letter. Ook zie je daarnaast allemaal looks die je ermee kan maken waarbij ze die letters dus gebruiken, heel makkelijk dus!

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je een naturelle look met twee verschillende kleuren geschikt voor iedere dag.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Dan nog een klassieke look. Ik vind het goed uitgelegd en ook super dat ze erbij hebben verteld welke kwasten je onder andere kan gebruiken.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Als laatste nog een leuke avond look die wat heftiger is.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer

Oogschaduw palette

Het oogschaduw palette bevat 9 verschillende oogschaduwkleuren. Het palette is verkrijgbaar in vier verschillende varianten. Eentje met naturelle kleuren, eentje met donkere smokey eyes kleuren, eentje met groene kleuren en eentje met roze kleuren. In dit artikel zie je ze nog op een rijtje. Zelf koos ik voor de groene variant. Alleen is hij zoals je op de foto ziet totaal niet groen! Er is geen enkele kleur die ik groen kan noemen. Persoonlijk vind ik dat heel gek, want dit noem ik zelf een naturel palette met natuurlijke bruintinten. Ik heb niet het verkeerde palette ontvangen, want het echte naturelle palette ziet er anders uit. Wel vind ik het heel jammer, dat het dus niet klopt!

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Toch vind ik het palette er wel erg mooi uitzien met bijzondere kleuren, maar ik had wel liever het groene palette gehad uiteraard. Hierover heb ik H&M al een berichtje gestuurd trouwens.


Hierboven zie je hoe het palette echt hoort te zijn!

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
De kleuren variëren van finishes. Hier zie je alle negen kleuren op een rij. De kleuren zijn mooi gevarieerd van elkaar.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je de swatches van de eerste drie kleuren. De eerste witte kleur is mat en niet geweldig gepigmenteerd, de tweede kleur is een matte licht bruine chocolade kleur en de derde kleur is ook weer bruin met een hele grove gouden glitter. Helaas valt deze kleur heel erg weg op het ooglid. De glitters vallen al snel van je ooglid af en de kleur zelf is niet echt gepigmenteerd. Jammer, want op de swatch ziet hij er heel bijzonder en mooi uit!

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je de swatches van de tweede drie kleuren. De eerste kleur vind ik het mooist van deze rij. Het is een prachtige shimmery bruine kleur met lekker veel pigment. De tweede kleur is bijna hetzelfde als de derde kleur van de vorige rij. Het is een mooie gouden oogschaduw met een bijzonder grove glitter, maar deze glitter blijft helaas niet goed zitten op je ooglid. De laatste kleur vind ik ook weer echt prachtig en is ook goed gepigmenteerd. Dit is een mooie shimmery warm gouden kleur.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je de swatches van de derde drie kleuren. De eerste kleur is een hele bijzondere koperen kleur met een prachtig pigment en een mooie finish. De tweede kleur is mat donkerbruin en niet ontzettend goed gepigmenteerd. De laatste kleur is een hele donker bruine bijna zwarte kleur en is ook weer mat. Deze had van mij ook nog wel net iets gepigmenteerder mogen zijn.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je de look die ik heb gemaakt met het H&M oogschaduw palette. Op het wenkbrauwbot heb ik de eerste witte kleur gebruikt, deze gebruikte ik ook in de binnenste ooghoek. In de arcadeboog als transitie kleur heb ik de eerste matte lichtbruine kleur gepakt en goed geblend. Daarna bracht ik de donkerbruine matte kleur van de onderste rij aan voor wat meer diepte. Voor de volgende stap gebruikte ik de shimmery kleur van de tweede rij op het bewegend ooglid. In de arcadeboog met een creasebrush bracht ik nog de donkerbruine tot zwarte kleur aan en onder mijn wimperrand heb ik nog de shimmery bruine kleur van de tweede rij en de donkerbruine matte van de derde rij aangebracht.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
De look vind ik mooi geworden en het was wel fijn werken met de oogschaduws. Een aantal oogschaduws zijn qua structuur heel zacht waardoor je snel fall out krijgt. Dat vind ik eerlijk gezegd wel jammer.

Conclusie palette

Het palette vind ik een leuke aanwinst alleen zijn helaas niet alle kleuren top. De twee kleuren met de grove glitter zou ik niet snel gebruiken omdat je daarvan helaas weinig terugziet op het ooglid en de glitters niet goed blijven zitten ook niet met een oogschaduwbasis. Zelf ben ik vooral te spreken over de tweede, de vierde, de zevende en achtste kleur. Deze kleuren uit het palette vind ik wel echt prachtig.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer

Bronzer

De bronzer is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Namelijk Sheer Tan, Golden Honey, Natural Bronze en Deep Bronze. Zelf koos ik voor Naturel Bronze omdat ik deze er op de foto het mooist uit vond zien. De bronzer heeft een compleet matte finish wat ik fijn vind! Ook zijn er bronzers verkrijgbaar met een shimmer.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je de swatch van de bronzer. De bronzer is echt mat uiteraard en hij is mooi gepigmenteerd. Hij is qua kleur vrij goed, maar overtreft toch niet mijn Hoola bronzer van Benefit. Die is namelijk net wat lichter en net wat grijzer en koeler qua ondertoon.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je mijn gezicht met make-up, maar zonder bronzer, blush of highlighter. Sorry trouwens voor het verkeerde licht van de foto. De witbalans is vrij geel waardoor mijn foundation wat geler lijkt. Dit kreeg ik ook niet meer aangepast met photoshop. De kleur van de bronzer komt wel goed overeen met hoe hij in het echt lijkt daarentegen.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Hier zie je mijn gezicht met de bronzer. Ik vind hem fijn in gebruik en hij werkt prettig. Hij is goed gepigmenteerd, maar niet te hard waardoor je extreem voorzichtig moet zijn, maar opbouwen hoeft in principe ook niet.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
Ik ben blij met beide producten. De bronzer overtreft mijn Hoola bronzer van Benefit niet geef ik eerlijk toe, maar is een prima product om te gebruiken voor het shapen. De Hoola bronzer van Benefit is ook heel prijzig en dit is daarom een prima budget variant. Ook met het palette kan je mooie looks creeëren waar ik zeer tevreden over ben. Prima producten dus en ik vind ze het geld wel waard.

h&M make-up review oogschaduwpalette bronzer
De bronzer heeft een prijs van €7,99 en het palette van €12,99 en zijn verkrijgbaar op de online website van H&M.