The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween
Halloween is nog niet zo groot in Nederland, maar toch zie je steeds meer accessoires en producten in de winkel liggen met dit thema. Ook The Body Shop doet mee dit jaar met een Halloween Vanilla Pumpkin Special Edition. In dit artikel review ik twee producten uit deze lijn en vertel ik je meer over de Special Edition.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween
De Special Edition Vanilla Pumpkin bestaat uit vier verschillende producten namelijk: Handcrème, Body Butter, Shimmer Mist en een Douchegel. De verpakkingen zijn hetzelfde als de andere lijnen alleen de opdruk is natuurlijk anders. Deze lijn is helemaal in een oranje sfeer zoals wel te verwachten was. Heel feestelijk en mooi naar mijn idee. De lijn is 100% vegetarisch en twee van de producten zijn zelfs 100% vegan.

De Geur van Vanilla Pumpkin

De geur van deze Special Edition vind ik echt verrukkelijk! Dit is typisch een geur voor mij. Het is een heerlijke kruidige herfstige geur. Ik ruik erg de vanille terug, maar ook andere warme kruiden. Helaas weet ik niet uit mijn hoofd hoe pompoen ruikt, dus ik durf niet te zeggen of je dit ook opvallend ruikt. De geur is naar mijn idee heel uniek. Dit is wat The Body Shop erover zegt:

“Onze Special Edition Vanilla Pumpkin range, geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen, bevat een geweldige mix van herfstige aroma’s. Het heeft een typische pompoen-geur, vanille uit Madagascar, en tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop.”

The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween

The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter – 200 ml / €16,-

In de zomer gebruik ik weinig Body Butters, maar nu het koude weer er weer aan zit te komen, gebruik ik ze steeds vaker. Op de verpakking staat dat dit een Softly Body Butter is en daar was ik nog niet bekend mee. Ik merkte ook wel echt verschil qua substantie vergeleken met de enkele andere Body Butters van The Body Shop. De substantie is nog steeds niet zo vloeibaar als bijvoorbeeld een Body Lotion, maar wel heel zacht. Het voelt een stuk zachter en minder stevig aan. Erg fijn naar mijn idee.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween
De Body Butter smeert fijn uit en de geur blijft lang hangen. Dit product voedt mijn huid erg goed. Hij is vrij rijk en heeft wel even nodig om goed in te kunnen trekken.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween

The Body Shop Vanilla Pumpkin Handcrème – 30 ml / €5,50

Met de handcrèmes van The Body Shop was ik ook al eerder bekend en deze bevalt net zo goed als de andere versies die ik geprobeerd heb. De verpakking vind ik erg makkelijk voor in de tas en ook makkelijk om hem helemaal op te kunnen maken. Deze handcrème trekt snel in, de geur blijft lang hangen en misschien nog wel het belangrijkst; het voedt mijn handen goed.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Halloween
Hier zie je substanties van beide producten. Hier kan je ook goed zien wat ik bedoelde bij de Softly Body Butter.

Conclusie Vanilla Pumpkin

Ik ben erg enthousiast over deze collectie! De kwaliteit van de producten is zoals ik gewend ben van The Body Shop. Beide producten zijn heerlijk rijk, voedend en doen goed hun werk. De geur is typisch iets voor mij. Het is een aanwezige warme geur met een tintje vanille. De geur is wel opvallend en bijzonder. Als je daarvan houdt, dan is deze collectie zeker iets voor jou! Ik raad je hem zeker aan om eens te ruiken in de winkel.

De The Body Shop Vanilla Pumpkin Special Edition is nu al verkrijgbaar in de webshop en vanaf oktober 2017 in de winkel.

De producten uit dit artikel heb ik gratis ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees hiervoor mijn disclaimer.