Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Halloween is naar mijn idee nog geen grote feestdag in Nederland, maar toch zie je steeds meer Halloween producten in de winkel liggen. Vandaag review ik 3 Liquid Lipsticks uit de Essence Bootiful Nights Limited Edition. De kleuren zijn heel bijzonder en ik laat je weten wat ik ervan vind.


De collectie bestaat uit veel verschillende producten, waaronder ook nog oogschaduw, nagellak, nepwimpers en nog veel meer. Op deze pagina kan je alle producten uit deze collectie bekijken.

De verpakkingen van deze drie Liquid Lipsticks vind ik erg leuk en ook weer typisch Essence. Je kan de kleur door de verpakking zien en ze hebben alle drie zilveren details. Iedere verpakking is qua opdruk nét een tikkeltje anders.

Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Hier zie je de swatches van de drie de kleuren. Wauw, wat een pigmentatie! Ook zie je goed hoe mat ze opdrogen. Erg mooi!

Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick

Bootiful Nights Liquid Lipstick Zwart – 01 No more bat days

Als eerste de zwarte kleur. Hij brengt makkelijk aan en verdeeld goed over de lippen. Wat ik wel merk is dat hij vrij snel mat opdroogt waardoor je wel vrij snel moet werken. De pigmentatie is top!

Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick

Bootiful Nights Liquid Lipstick Blauw – 02 Where did I park my broom?

Qua aanbrengen gaat het bij de blauwe kleur exact hetzelfde en ook op de lippen is de pigmentatie prachtig. Deze kleur vind ik werkelijk prachtig.

Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick
Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick

Bootiful Nights Liquid Lipstick Rood – 03 You make my heart go boo

Bij de rode kleur viel het mij erg op dat deze wat vlekkerig wordt bij het aanbrengen. Ik begin bij Liquid Lipstick altijd bij de randjes en ga daarna verder naar het midden en hij droogt vrij snel waardoor je al bijna automatisch in laagjes werkt. Het is dus heel erg opletten met aanbrengen, want als het aanbrengen goed gaat, dan ziet het er gewoon mooi uit. Wat ik wel jammer vind bij de rode kleur is dat hij bij de swatch nog vrij rood lijkt, maar op de lippen toch nog heel donker en bijna zwart.


Bekijk deze video om mijn eerste indruk te zien en om mij de kleuren op bewegend beeld te zien swatchen.

Essence Bootiful Nights Liquid Lipstick

Conclusie Bootiful Nights Liquid Lipsticks

Hoewel ik vertelde dat ze soms wat vlekkerig kunnen opdrogen, raad ik ze je zeker aan. De lipsticks heb ik meerdere dagen getest en als je goed oplet met aanbrengen dan zie je niet dat hij vlekkerig opdroogt. De lipstick overleeft het goed na veel praten en drinken. Helaas na een vette hap overleeft hij het niet, maar dit had ik eerlijk gezegd ook niet verwacht. Het bijwerken gaat verrassend goed en ziet er niet gek uit.

Als Essence komt met nude varianten van deze Liquid Lipsticks, dan zou ik alles gaan kopen. De Essence Bootiful Nights Liquid Lipsticks zijn verkrijgbaar voor €2,59. Deze producten uit de Bootiful Nights Limited Edition zijn vanaf begin oktober 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Het product uit dit artikel heb ik gratis opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.