make-up nieuws geruchten
Het is weer tijd voor een artikel vol met allemaal nieuwtjes en geruchten die te maken hebben met beauty! In dit artikel laat ik je nieuwtjes zien van onder andere Too Faced, Urban Decay, Zoeva en nog veel meer. Ook heeft dit artikel iets extra’s! Als je namelijk geen zin of tijd hebt om alles te lezen, kan je ook de video bekijken waarin ik alles over deze nieuwtjes vertel!


Bekijk hierboven de video met alle onderstaande make-up nieuwtjes en geruchten. Geen zin om te kijken? Lees dan alles hieronder. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s. We tikken alweer bijna de 5.000 abonnees aan!

Urban Decay Naked Heat

Na Naked 1,2,3 en Smoky komt Urban Decay nu met Naked Heat. Van de één op andere dag werd Social Media overspoeld met nieuws over het nieuwe Naked palette. Het palette bestaat uit 12 warme kleuren met onder andere veel rood. Het palette zal in Amerika vanaf 12 juni 2017 verkrijgbaar zijn, maar wanneer het naar Nederland komt is nog onbekend. De prijs voor ons Nederlanders zal waarschijnlijk voor ongeveer €50,- worden.

Een bericht dat is gedeeld door @zoeboikou op

Zoeva

Zoeva is goed bezig, want ze komen weer met een nieuwe collectie! Zoeva komt met een nieuw Eyeshadow palette met 10 mooie kleuren voor het najaar, een Face Palette met een highlighter en twee blushes en een kwastenset. Meer info dan deze foto’s heb ik helaas nog niet. Klik op de pijltjes naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Too Faced Born This Way Setting Powder

Na de populaire Born This Way foundation komt Too Faced ook met de Born This Way Ethereal Setting Powder. Vanaf 15 juni 2017 zal dit product verkrijgbaar op de officiële Too Faced webshop. Helaas is Too Faced nog lastig verkrijgbaar in Nederland.

Morphe x Jaclyn Hill

De vorige keer gaf ik jullie al een sneak peek van een samenwerking van Morphe en Jaclyn Hill. Eindelijk is er meer bekend! Op de foto zie je al het Eyeshadow Palette. Het palette bevat 35 kleuren met verschillende finishes. Het palette bevat vooral veel naturelle tinten, maar ook een aantal mooie blauwe en groene kleuren. Het palette zal vanaf 21 juni 2017 verkrijgbaar zijn voor een prijs van $38,-.

Collectors Edition Champagne Pop

We zijn nog niet klaar met Jaclyn Hill want het is alweer 2 jaar geleden dat de populaire Becca Highlighter Champagne Pop uitkwam. Om dat te vieren is er een speciale Collectors Edition met daadwerkelijk Champagne Pop als reliëf in de highlighter. De highlighter is vanaf 10 juni 2017 verkrijgbaar bij onder andere Sephora.com.

Tot nu toe ben ik toch wel het meest enthousiast over het nieuwe Urban Decay Naked palette. Al ben ik stiekem wel een beetje bang voor die kleuren op een lichte huid.

Kom jij nog leuke make-up nieuwtjes en/of geruchten tegen? Deel ze dan met mij op Social Media!

Bekijk alle nieuwe collecties die uitkomen hier

Bekijk hier de recente make-up nieuws en geruchten artikelen: