Becca cosmetics Douglas Nederland
In de laatste Make-up Nieuws & Geruchten vertelde ik jullie al dat Too Faced en Becca Cosmetics bij de Douglas verkrijgbaar zullen gaan zijn en het moment is daar. In dit artikel vertel ik je er in het kort meer over.

Jaaaa, Becca Cosmetics is dus vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas! Dat betekent dat er veel voordelen zijn voor ons. De producten van Becca Cosmetics zijn op het moment alleen verkrijgbaar in de webshop van Douglas en nog niet in de winkels.

Becca cosmetics Douglas Nederland
De producten van Becca Cosmetics zijn bij Douglas qua prijs ‘normaal’ vergeleken met de prijzen op de webshop van Becca zelf, dus dat is heel fijn! Op het moment verkoopt Douglas 33 producten van Becca Cosmetics. Ze hebben nog niet de meest recente producten, maar misschien dat dit later nog komt! Ze hebben bijvoorbeeld nog niet de Limited Editions voor Kerst. Ze hebben al wel de nieuwe Light Chaser Perfector Flashes Highlighter. Ook verkopen ze de welbekende Champagne Pop en Moonstone highlighter.

Becca cosmetics Douglas Nederland

Voordelen van Douglas

Bestellen bij Douglas vind ik persoonlijk heel fijn. Namelijk om de volgende redenen:

Je krijgt 2 samples bij je bestelling.
Er is een gratis cadeauservice.
Als je voor 22:00 besteld is het de volgende dag in huis (NL).
Als je voor 19:00 besteld is het de volgende dag in huis (BE).
Je kan gratis retourneren.

Ik vind het persoonlijk heel fijn dat Becca nu zo makkelijk verkrijgbaar is. Nu nog hopen dat het ook in de winkels verkrijgbaar zal gaan zijn en dat de Limited Editions snel in de webshop staan.