Catrice Rock Couture Mascara Review
Alle nieuwe producten van Catrice zijn verkrijgbaar en bij deze assortiment update hoort natuurlijk ook een nieuwe mascara. In dit artikel review ik de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H. Is hij het geld waard? Werkt hij goed? Dit en meer vertel ik je in deze review.

Catrice Rock Couture Mascara Review
De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H belooft een fascinerend volume, een prachtige krul en een indrukwekkende lengte te geven. De mascara is ook verkrijgbaar in een waterproof variant.

Catrice Rock Couture Mascara Review
De verpakking is simpel, maar ik vind hem wel leuk. Ik vraag me alleen één ding af over deze verpakking. Het getal 24H is namelijk een stickertje. Ik vraag me oprecht af waarom ze dit niet net zoals de rest op hebben laten drukken. Of hebben ze later ontdekt dat hij 24 uur zou blijven zitten? Voor de rest is het een prima verpakking. Hij is wat groter dan normaal, maar er is niks op aan te merken.

Catrice Rock Couture Mascara Review
Hier zie je het borsteltje wat duidelijker. Het is een vrij lang borsteltje met plastic haartjes. De haartjes zijn vrij kort. Dit borsteltje doet me enorm denken aan de populaire Essence Extreme Crazy Volume Mascara.

Catrice Rock Couture Mascara Review
Hier zie je goed het effect van de mascara. Wat ik vooral zie is lengte en volume, maar van mij mocht hij mijn wimpers wel meer separeren.

Catrice Rock Couture Mascara Review

Conclusie Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H:

De mascara blijft naar mijn idee goed zitten ook al is het geen waterproof variant. Als je door de regen loopt dan vlekt hij wel, maar dat is natuurlijk ook wel vrij logisch. Ik vind het een prima mascara voor een prima prijsje, maar ik zal je vertellen dat ik betere ken van Catrice. Ik gebruik hem nu iedere dag, maar ik zal hem niet meer opnieuw kopen. Prima mascara, maar mijn voorkeur gaat meer uit naar andere mascara’s van Catrice en Essence die meer separeren en meer volume geven.

De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara is verkrijgbaar voor een prijs van €3,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.