Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H

Catrice Rock Couture Mascara Review
Alle nieuwe producten van Catrice zijn verkrijgbaar en bij deze assortiment update hoort natuurlijk ook een nieuwe mascara. In dit artikel review ik de Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H. Is hij het geld waard? Werkt hij goed? Dit en meer vertel ik je in deze review.

Catrice Rock Couture Mascara Review
De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H belooft een fascinerend volume, een prachtige krul en een indrukwekkende lengte te geven. De mascara is ook verkrijgbaar in een waterproof variant.

Catrice Rock Couture Mascara Review
De verpakking is simpel, maar ik vind hem wel leuk. Ik vraag me alleen één ding af over deze verpakking. Het getal 24H is namelijk een stickertje. Ik vraag me oprecht af waarom ze dit niet net zoals de rest op hebben laten drukken. Of hebben ze later ontdekt dat hij 24 uur zou blijven zitten? Voor de rest is het een prima verpakking. Hij is wat groter dan normaal, maar er is niks op aan te merken.

Catrice Rock Couture Mascara Review
Hier zie je het borsteltje wat duidelijker. Het is een vrij lang borsteltje met plastic haartjes. De haartjes zijn vrij kort. Dit borsteltje doet me enorm denken aan de populaire Essence Extreme Crazy Volume Mascara.

Catrice Rock Couture Mascara Review
Hier zie je goed het effect van de mascara. Wat ik vooral zie is lengte en volume, maar van mij mocht hij mijn wimpers wel meer separeren.

Catrice Rock Couture Mascara Review

Conclusie Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H:

De mascara blijft naar mijn idee goed zitten ook al is het geen waterproof variant. Als je door de regen loopt dan vlekt hij wel, maar dat is natuurlijk ook wel vrij logisch. Ik vind het een prima mascara voor een prima prijsje, maar ik zal je vertellen dat ik betere ken van Catrice. Ik gebruik hem nu iedere dag, maar ik zal hem niet meer opnieuw kopen. Prima mascara, maar mijn voorkeur gaat meer uit naar andere mascara’s van Catrice en Essence die meer separeren en meer volume geven.

De Catrice Rock Couture Extreme Volume Mascara is verkrijgbaar voor een prijs van €3,99 en is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

liefs
Deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^D >( <3 :p :o :l :D :) :( (a)

10 Reacties

 1. 16 februari 2017 / 07:06

  Mooie macara! Zelf hou ik meer van de Catrice Glam and Dol False Lashes mascara, die scheidt de wimpers naar mijn gevoel beter.
  Liefs,
  Elles

 2. 16 februari 2017 / 07:14

  Hmmz, ik ben nog niet overtuigd.. er zijn inderdaad nog betere op de markt!

 3. 16 februari 2017 / 07:48

  Ik heb zelf de waterproof variant en ben er echt helemaal gek op!

 4. 16 februari 2017 / 09:14

  Hij ziet er echt goed uit. Zeker voor een Catrice mascara. Fijn dat hij ook goed blijft zitten!

 5. 16 februari 2017 / 09:28

  Fijne review. Ik snap wel wat je bedoeld, ik zou het liefst ook wat meer gesepareerde wimpers willen! Dat geeft toch een voller effect!

 6. 16 februari 2017 / 16:02

  Ziet er prima uit, maar ik snap wel wat je bedoelt.

 7. 16 februari 2017 / 17:15

  Looking good! Maar zoals jij ook al zegt, ik vind ze nog net iets teveel wimpers aan elkaar plakken. Verder wel een mooi volume en het lengteverschil ziet er eigenlijk wel super goed en mooi uit.

 8. 18 februari 2017 / 16:04

  Ik heb deze in de waterproof versie en vind hem echt super. Favoriet vergeleken met Speedstar en Pret a Volume.

 9. Britt
  19 februari 2017 / 15:08

  Ik vind hem wel mooi! De verpakking sowieso, maar het product zelf lijkt mij persoonlijk wel fijn!