broodrooster radbag volkswagen busje
Het duurt niet meer lang, maar voor je het weet is het weer moederdag. Veel mensen die ik ken vinden het allemaal maar te commercieel, maar stiekem vind ik het zelf wel leuk. Ik heb sinds kort een ontzettend leuk item wat ik graag met jullie wil delen en ik heb een aantal moederdag cadeau tips. Of natuurlijk cadeau tips voor zomaar.

broodrooster radbag volkswagen busje
Het item waar ik het over heb is deze broodrooster. Het is niet zomaar een broodrooster, maar in vorm van een busje. Hij ziet er in de keuken ontzettend leuk uit en is een echte eyecatcher. Op z’n tijd vind ik een geroosterd broodje heerlijk en sinds hij op het aanrecht staat gebruik ik hem ook vaker dan gedacht!

broodrooster radbag volkswagen busje
Deze broodrooster komt van de website Radbag. Radbag is een hele leuke, maar vooral unieke webshop. Ze hebben items die je niet veel ziet, maar ontzettend leuk zijn om cadeau te geven. Zo ook deze broodrooster vind ik zelf. De broodrooster komt veilig verpakt in een grote doos met veel verpakkingsmateriaal. Ook zit er een beschrijving bij en stickers om zelf de ramen en de wielen op te plakken. De stekker is een Amerikaans stekker geloof ik, maar Radbag geeft je er een Nederlandse stekker bij. Waardoor hij gewoon in ons stopcontact past.

broodrooster radbag volkswagen busje
De broodrooster werkt uiteraard super simpel. Je hebt verschillende standen waar je hem op kunt zetten. Zo heb je een heel erg geroosterd broodje of een broodje dat net even wat krokanter is. Je kan hem handmatig stoppen, maar als hij eruit springt geeft het altijd wel een tof effect!

broodrooster radbag volkswagen busje
Ook zit er onderin nog een schuifklepje voor je broodkruimels. Ik vind het een hele leuke broodrooster die er leuk uit ziet!

broodrooster radbag volkswagen busje
Deze broodrooster kost €39,95. Wel wat duurder dan een normale broodrooster, maar ik moet toegeven dat dit ook wel veel leuker staat en aangezien je het vaak ziet omdat het in de keuken staat, vind ik het de investering waard!

broodrooster radbag volkswagen busje
1,2,3,4,5,6

broodrooster radbag volkswagen busje
7,8,9,10,11,12
Hierboven heb ik een aantal cadeau tips voor je! Hun website staat vol met unieke spullen. Klik op de link hierboven om naar het artikel uit de afbeelding te gaan. Nog meer moederdag tips vind je hier.

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer.