Moederdag tip Kneipp verwensets
Zondag 13 mei is het alweer Moederdag. Moederdag is dé dag van het jaar om je moeder te verrassen. Heb jij al een leuk cadeautje gevonden om je moeder met Moederdag in het zonnetje te zetten? Zo niet, dan heb ik een leuke tip! Kneipp heeft namelijk speciale Moederdag verwensets met fijne producten om je lichaam te verzorgen.

Moederdag tip Kneipp verwensets
Er zijn items die het altijd wel goed doen voor Moederdag. Mooie bloemen, luxe chocolade, een goed fles wijn en heerlijke huidverzorging. Het gaat natuurlijk allemaal om het gebaar en ik denk dat je iedere moeder wel blij kan maken met deze heerlijke huidverzorging.

Moederdag tip Kneipp verwensets
In totaal zijn er speciaal voor Moederdag 5 verwensets uitgebracht, waarvan ik de set Silky Secret heb mogen ontvangen. Silky Secret is een zachte luxueuze geur van zijdeboombloesem. De producten hebben een voedende formule met melkproteïnen en natuurlijk voedende oliën.

Moederdag tip Kneipp verwensets
Dit zijn alle verwensets uit het Kneipp assortiment. Kneipp heeft speciaal voor Moederdag 5 verwensets uitgebracht. De inhoud van de sets varieert van bodycare-producten tot doucheproducten. En natuurlijk ook combinaties hiervan. Kneipp heeft nog veel meer losse producten in hun assortiment, dus misschien kan je zelf ook een leuke set samenstellen. Kneipp heeft bijvoorbeeld ook een heerlijke lijn speciaal voor de voeten waar ik eerder over schreef.

Moederdag tip Kneipp verwensets
De Moederdag verwensets van Kneipp zijn goed betaalbaar en qua prijs variëren ze tussen de € 4,99 tot € 8,99. Waarmee ga jij je moeder verrassen dit jaar?