blogger
Hoihoi. Eventjes weer een berichtje van mij. Weer een teken van leven op mijn blog. Ja ik weet dat het super rustig is op mijn blog en ik wilde kort even uitleggen waarom en wat je kunt gaan verwachten. Op dit moment zit ik op de bank en heb ik weer even rust. Ik werk namelijk nu extra veel bij de Jumbo omdat ik zomervakantie heb. Lekker veel geld verdienen! Alleen al dat werken maakt me wel moe. Het is namelijk heel vermoeiend om een hele dag van 07:00 tot 17:00 te werken en dat minimaal 2 keer per week. De rest van de week werk ik ook nog ochtenden erbij.

Daarnaast ben ik ook begonnen met rijlessen. Ik heb afgelopen week mijn intest gehad en binnenkort kan ik beginnen met echt lessen. Ik baal er dus wel heel erg van dat ik zo weinig tijd heb voor mijn blog door alles. Of nouja, ik heb wel tijd, maar met die hete benauwde weer en alles heb ik niet altijd evenveel zin. Ik probeer nu wel vooruit te werken, maar het blijft lastig. Ik ga dus niks beloven, maar proberen doe ik wel.

Over twee weekjes precies ben ik ook jarig en ik kijk en naar uit en ook weer niet. Door bepaalde redenen moet ik het ongeveer vijf keer vieren en daar heb ik niet veel zin in, maar wel word ik eindelijk 18! Woehoe. Vanaf eind augustus moet ik weer naar school en vanaf dan ga ik ook echt weer effectief bloggen. Dus wees gerust. Binnenkort ben ik weer terug met de artikelen die je van me gewend bent. Ik verwacht nog niet veel artikelen voor deze week, maar sowieso meer dan afgelopen week. Ik doe in ieder geval mijn best en wil er wel 100% achter staan voordat ik een artikel plaats. Hopelijk begrijpen jullie dat. Gisteren in het hete weer heb ik zelfs nog foto’s gemaakt.

Okee, misschien vond je dit alweer veel te veel om te lezen, dus ik hou er voor nu eerst maar even mee op. Ik hoor graag van je wat je graag voor artikelen of filmpjes wilt zien, zodat ik daar ook mee bezig kan.

x Daniëlle