the body shop yogurt review
De zomerse dagen komen steeds meer aan bod de afgelopen paar weken. Wat verkoeling op zulke dagen is dan wel zo prettig. The Body Shop is gekomen met nieuwe producten die heel lekker zijn voor deze zomerse dagen. In dit artikel review ik 4x The Body Shop Yogurt; een product dat onder andere belooft heel snel in te trekken, we gaan het zien.

the body shop yogurt review
35% van de vrouwen gebruiken geen hydraterende producten omdat het teveel tijd kost. Deze nieuwe Body Yogurts beloven binnen 15 seconden in te trekken. In totaal zijn er zes verschillende geuren verkrijgbaar namelijk: Coconut, Strawberry, Moringa, Almond Milk, Mango en British Rose. Daarnaast is er ook nog een Limited Edition; Banana (die móet ik hebben!). Ze hebben een prijs van € 10,-.

De The Body Shop Yogurts zitten verpakt in handige kleine potjes. Iedere geur heeft zo haar eigen kleur qua verpakking net zoals de body butters van The Body Shop. Zo heeft iedere geur een eigen print op de dop met daarbij een passende kleur pot. De Yogurts bevatten een inhoud van 200 ml.

the body shop yogurt review

The Body Shop Yogurt Moringa

Moringa is absoluut één van mijn favoriete geuren van The Body Shop. Moringa is een geur wat ik nog nooit bij een ander merk ben tegen gekomen en iedere keer weer als ik een Moringa product van The Body Shop pak, denk ik weer hetzelfde; zooo lekker!

the body shop yogurt review

The Body Shop Yogurt Mango

De Mango geur is mijn persoonlijke minst favoriete van alle vier. Nog steeds wel lekker hoor, maar de andere geuren verkies ik wel boven de Mango.

the body shop yogurt review

The Body Shop Yogurt Almond Milk

De Almond Milk variant ruikt heel subtiel en neutraal, wat ik wel fijn vind als ik een opvallend parfum op wil doen. Daarnaast is deze ook speciaal voor de Sensitive Skin.

the body shop yogurt review

The Body Shop Yogurt British Rose

Tot slot hebben we nog de British Rose Yogurt. Een heerlijke geur die ruikt naar heerlijke rozen.

the body shop yogurt review
the body shop yogurt review
De substantie van The Body Shop Yoghurts is heel verrassend vergelijkbaar met Yoghurt, maar echt! De substantie is namelijk dikker dan een ‘normale’ bodylotion, maar een stuk dunner dan de body butters van The Body Shop. Je kan ze dus bijvoorbeeld ook voor even in de koelkast bewaren zodat ze extra koel zijn als je ze aan wil brengen.

the body shop yogurt review
Zoals er werd belooft, zouden de Yogurts binnen 15 seconden intrekken. Dat zou voor mij ideaal zijn, want altijd als ik mij insmeer wil ik mijzelf direct aankleden. 15 seconden is voor mij iets te snel, maar na +/- 30 seconden kan ik zeker mijn broek aantrekken zonder het plakkerige gevoel. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe zo’n dikke laag je aan wil brengen natuurlijk. Ik was hierdoor wel bang dat het product niet optimaal mijn huid zou voeden. Ik heb zeker het idee dat de Body Butters van The Body Shop wat rijker zijn, maar voor de zomer vind ik deze Yogurts echt heerlijk! In de zomer heeft mijn lichaam ook iets minder verzorging nodig dan in de winter en met deze Yogurts komt dat zeker goed. Mijn huid voelt erg fijn en zacht aan als de Yogurt is ingetrokken.

the body shop yogurt review

Conclusie The Body Shop Yogurts

Persoonlijk vind ik het grootste pluspunt aan deze producten, dat ze zo snel intrekken. Zelf sla ik nog wel snel huidverzorging over omdat niet alle huidverzorging snel intrekt. Ik merk dat ik de afgelopen paar weken mijn huid meer heb ingesmeerd doordat ik mijzelf direct aan kon kleden. Daarnaast bieden deze Yogurts voor mij genoeg verzorging voor in de zomer en de geuren ruiken heerlijk, niet onbelangrijk.

The Body Shop Yogurts zijn verkrijgbaar is zes verschillende geuren en één Limited Edition. Ze zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 10,- bij The Body Shop winkels en in de webshop.

Het product uit dit artikel heb ik mogen ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Lees de disclaimer.