Bruno Banani Daring Woman Review
Parfum die de heel lang blijft zitten en na verloop van tijd meer parfum vrijgeeft, dit nieuwe parfum van Bruno Banani doet dat. De Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette is een sensuele en vrouwelijke geur met time release-technologie. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Bruno Banani Daring Woman Review
De verpakking is typisch Bruno Banani, maar toch ook weer nét even anders. We kennen Bruno Banani natuurlijk door de ‘scheve’ flacons en de geur Daring Woman heeft dat ook. De flacon heeft geribbeld glas met het logo en een gouden dop met twee punten, wat mij doet associëren met duivelshorentjes. Het doosje is ook in de schuine vorm die qua kleur goed past bij de flacon.

Bruno Banani Daring Woman Review

Time Release Technology

Dit nieuwe parfum van Bruno Banani maakt gebruikt van de nieuwe Time Release Technology. Bij de meeste traditionele geuren verdampen de initiële topnoten binnen een halfuur na applicatie. Hoe Bruno Banani dit uitlegt:

“Daring Woman maakt gebruik van een inkapselingstechnologie bestaande uit een natuurlijk-voorkomend suikermolecuul met een olie-aantrekkende centrale kern, en een wateraantrekkend omhulsel. Wanneer dit molecuul wordt toegevoegd aan een geur, absorbeert het molecuul parfumolie in zijn kern, en houdt de geur vast tot de huid de buitenste molecuulschelp oplost en het parfum vrijgeeft.”

Topnoot: bergamot, romige perzik en sappige groene appel
Hartnoot: oranjebloesem, rozen en cederhout
Basisnoot: sandelhout, benzoë en muskus

Bruno Banani Daring Woman Review

BRUNO BANANI – DARING WOMEN EAU DE TOILETTE

Mijn persoonlijke voorkeur voor parfums gaat naar parfums die warm, kruidig en een tikkeltje aan de zware kant zijn. Daring Woman is in mijn ogen zo’n parfum. Het parfum vind ik oprecht heerlijk. Ik vind het lastig te zeggen of ik iets merk van de Time Release Technology. Wel heb ik het idee dat de geur voor een eau de toilette lang blijft hangen en dat zou dus heel goed te maken kunnen hebben met deze technologie. Als je houdt van warme, kruidige en sensuele geuren, dan moet je deze zeker even gaan ruiken!

Dit nieuwe Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette (20 ml) is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 20,- bij onder andere Kruidvat. Naast de 20 ml variant is er ook nog een 30 ml flacon voor een adviesprijs van € 25,- en nog een Body Lotion voor een adviesprijs van € 10,- verkrijgbaar.

Het product uit deze review heb ik opgestuurd gekregen. Dit beïnvloedt mijn mening niet, lees de disclaimer.