bruno banani parfum review
Als je moest kiezen tussen lief of stout? Welke zou je dan kiezen? Het leven is niet zwart-wit, maar één groot veelkleurig pakket. Kiezen is daarom niet nodig en met het nieuwe parfum van Bruno Banani kun je dus lief en stout tegelijkertijd zijn!

De Absolute Woman hoeft niet te kiezen tussen lief en stout. Zij kan in een paar seconden van een vrolijke, grappige vrouw veranderen in supersensuele dame.

bruno banani parfum review
De flacon is zoals we die van Bruno Banani kennen en deze variant is ook geinspireerd op de signature geur ‘Woman’. De flacon en het doosje hebben een opvallend en gedurfd scheef design. De kleur is mooi koraalrood en ik vind hem zeker heel tof. De flacon vind ik echt uniek en speels. Heel anders dan anders. Zelf heb ik hier de 40 ml variant. De geur heb ik als eau de toilette. Hij blijft goed hangen gedurende de dag, maar zelf vind ik het nog wel lekker om een bij te sprayen.

Topnoot: Sappige Roze Grapefruit
Hartnoot: Pittige Roze Peperkorrels
Basisnoot: Zoete Amber en Vanille

bruno banani parfum review
De geur begint heel zoet en krachtig. Hij ruikt naar mijn gevoel in het begin vrij bloemig en fris. De geur ruikt daarna vrij sterk en vrouwelijk. Als ik hem gedurende de dag op heb dan ruikt hij op een gegeven moment heel zacht en warm. Ik ruik echt de vanille er deels weer in terug. Geuren zijn uiteraard heel lastig om te omschrijven, maar ik vind het een bijzondere en lekkere geur. Het zoete bloemige is natuurlijk de lieve kant en de sterke pittige de stoute kant.

Ik zou hem echt omschrijven als vrouwelijk, krachtig, sterk en sexy. De geur vind ik erg lekker en ik draag hem op dit moment dagelijks. Hij doet me ook wel erg denken aan de andere geuren van Bruno Banani. Deze geur is alleen net wat pittiger en zoeter vergeleken met de ‘Women’ geur. Als je Women al een lekkere geur vind. Dan vind je deze geur hoogstwaarschijnlijk ook heerlijk! Deze is alleen net wat zoeter.

bruno banani parfum review
De Bruno Banani Absolute Women Lijn is vekrijgbaar bij onder andere de Etos.

ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 20ML ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 40ML ABSOLUTE WOMAN Eau de toilette 60ML ABSOLUTE WOMAN Eau de Parfum 40ML ABSOLUTE WOMAN BODY LOTION 150ML ABSOLUTE WOMAN SHOWER GEL 150ML ABSOLUTE WOMAN DEODORANT 75ML
€ 19,99 € 31,39 € 36,99 € 36,99 € 9,95 € 9,95 € 12,00

Het product uit dit artikel is gesponsord. Lees mijn disclaimer