persoonlijk fotos instagram make blush
Al bijna vanaf het begin deed ik het wekelijks, maar de laatste paar maanden heb ik het laten zitten. Ik heb het dan over de ‘Mijn week in foto’s’. Sinds ik twee weken geleden mijn iPhone 6 heb gehaald, merk ik al dat ik veel meer foto’s maak en het leek me leuk om dit met jullie te delen.

Of het wekelijkse, twee wekelijkse of maandelijkse column word weet ik nog niet. Ik ben benieuwd of jullie het weer net zo leuk als eerst gaan vinden!

persoonlijk fotos instagram make blush
Lekker eventjes foto’s schieten met mijn nieuwe flitser van mijn nieuwe lipstick en deze foto instagrammen met mijn nieuwe telefoon. Mij kon je die dag eventjes niet vrolijker krijgen denk ik. Wel was het heel erg wennen met fotograferen. Ik moet echt even een spoedcursus krijgen voor mijn flitser. Snap er nog niet veel van.

persoonlijk fotos instagram make blush
Een deel van mijn MAC producten op een rij inclusief mijn nieuwe Toledo Ripe Peach Blush.

persoonlijk fotos instagram make blush
Oh eindelijk heb ik een camera aan de voorkant van mijn iPhone. Dit heb ik nog niet eerder gehad. Nu sta ik in ieder geval niet meer half op de foto als ik een selfie maak.

persoonlijk fotos instagram make blush
Sinds begin februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage en ik kan daar niet teveel van laten zien, maar deze is al gepubliceerd. Dit is een deel van een flyer die uiteindelijk op Facebook kwam. Ik doe de opleiding Media Vormgever en voor mijn afstudeeropdracht maak ik een heel magazine op en word het oude magazine ge-restyled.

persoonlijk fotos instagram make blush
’s Avonds moest ik alleen eten en het werd pasta.

persoonlijk fotos instagram make blush
Laat in de avond maakte ik nog een smoothie om mee te nemen naar stage. Ik gebruikte twee bananen, melk, honing en chia zaad. Ik nam hem mee in deze leuke smoothie fles. Uiteindelijk was hij wel iets te dik, maar hij was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

persoonlijk fotos instagram make blush
Af en toe keek ik nog op de site van MAC om te kijken of ze weer iets hadden aangevuld. Ik had niet veel hoop en wilde al bijna weg klikken. Totdat ik ineens zag staan: ‘voeg toe aan winkelmandje’. Direct had ik het Cinderella oogschaduw palette besteld.

persoonlijk fotos instagram make blush
Zoals je misschien al weet loop ik nu full time stage bij een bedrijf waar ik kan vormgeven. Zo ben ik nu bezig met een heel gaaf afstudeer project en is die ergens in april klaar. Wegens geheimhoudingsplicht mag ik helaas niks laten zien, maar gaaf word het zeker. Ik had nog meer foto’s gemaakt van het project, maar jammer genoeg kan ik ze nu nog niet delen.

persoonlijk fotos instagram make blush
Woensdag kwam een artikel over PR Bureaus online en ik kreeg er allemaal positieve reacties op. Vaker doen?

persoonlijk fotos instagram make blush
Ook kreeg ik woensdag dit heerlijke parfum van Bruno Banani binnen. Deze of volgende week kun je de review verwachten!

persoonlijk fotos instagram make blush
In de avond kwam mijn vriend bij me langs, maar eerst ging ik nog even stemmen. Ik mocht voor het eerst stemmen, maar heel spectaculair was het eigenlijk niet, haha.

persoonlijk fotos instagram make blush
Voor mijn solo project op school had ik een Bloggers Planner en Agenda gemaakt. Ik had enkele offertes aangevraagd, maar bij sommige drukkerijen moest ik meer dan 1000 euro betalen voor 20 stuks. Bummer! Dus ik probeerde het thuis even zelf. Hmm, toch niet zo’n succes. Ik wil hem graag gedrukt hebben, dus hopelijk komt daar binnenkort verandering in. Hij is echt heel tof geworden al zeg ik het zelf.

persoonlijk fotos instagram make blush
Elke dag ga ik op de fiets naar stage. Half uur heen en half uur terug. Gelukkig kunnen de handschoenen uit en is het elke dag prachtig weer de laatste tijd!

persoonlijk fotos instagram make blush
Donderdagavond zat ik op mijn kamer en keek ik een aflevering How I Met Your Mother van het tweede seizoen. Verder maakte ik nog wat artikelen en keek ik wat televisie.

persoonlijk fotos instagram make blush
Tijd voor een laatste dagje stage!

persoonlijk fotos instagram make blush
Ik maakte een opdracht af voor een logo. Dit is het logo geworden. Tof toch? Die word nu ook gebruikt.

persoonlijk fotos instagram make blush
Hier zie je een klein beetje van het proces. Dit waren een aantal schetsjes.

persoonlijk fotos instagram make blush
Vrijdag ochtend was natuurlijk de zonsverduistering. Ik heb het zelf niet gezien, maar dit was een foto die ik van mijn moeder door geappt kreeg. Ziet er bijzonder uit, niet?

persoonlijk fotos instagram make blush
Vrijdag middag ging ik nog even kort met mijn moeder naar de stad. We hadden maar een half uurtje, maar ik wilde heel graag. We gingen onder andere naar de H&M en daar paste ik deze items! Ik ben verliefd. Die broek vind ik ongelofelijk gaaf en zat heerlijk. Alleen de gaten bij de knieeen vind ik gewoon niet praktisch. Mijn hart is gebroken. Nu moet ik opzoek naar iets gelijkwaardig, tips? Die top vond ik ook heel gaaf, maar twijfelde net wat te veel. Ik vind hem op een lichte jeans heel tof, maar die heb ik dus nu niet meer.

persoonlijk fotos instagram make blush
Bij de Okay paste ik deze lichte broek, maar het is niet wat ik zoek. Ik wil een mooie wassing zoals bij die vorige! Die ook nog eens iets hoger valt.

persoonlijk fotos instagram make blush
Het was stuntweek bij Domino’s en na het shoppen (uiteindelijk niks gekocht) kwam het wel uit om pizza te eten.

persoonlijk fotos instagram make blush
Onze pizza’s waren klaar!

persoonlijk fotos instagram make blush
Hmm, uiteraard koos ik voor de Hawaii. Hoe kan het ook anders!

persoonlijk fotos instagram make blush
Oh zo blij dat het weekend is! Vrijdagavond ben ik alleen thuis. Ik kijk wat Youtube video’s en kijk Alles Mag op Vrijdag. Geweldig programma!

persoonlijk fotos instagram make blush
Zaterdag ochtend sliep ik uit en kwam de vriend van mijn moeder langs. Hij was jarig en nam zelf gebak mee van de bakker. Heerlijk!

persoonlijk fotos instagram make blush
Het was weer tijd om foto’s te maken. Dit is eigenlijk mijn enige fotografie dag voor de week.

persoonlijk fotos instagram make blush
In de middag kwam mijn Cinderella palette binnen!

persoonlijk fotos instagram make blush
Nog net op tijd om ook daar foto’s van te maken.

persoonlijk fotos instagram make blush
Van 16:00 tot 20:00 moest ik werken. Ik moest daarom ook wat eten op het werk en dit werd het. Niet gezond en niet heel bijzonder. In de avond heb ik eigenlijk geen foto’s meer gemaakt. Ik heb me wat opgedoft en ben naar een vriend geweest die net zijn eigen huisje heeft. Daarna gingen we nog met z’n allen naar de McDonalds en het was echt heel gezellig! Rond half drie waren we thuis. Mijn vriend sliep bij mij en gisteren sliepen we dus lekker uit.

persoonlijk fotos instagram make blush
Na al het uitslapen ging ik nog even aan de slag voor mijn blog. Ik maakte swatch foto’s op mijn gezicht en ben daar in totaal meer dan 1,5 uur mee bezig geweest. Kun je nagaan hoeveel werk het kost! Ik moet toegeven dat ik ook wel heel kritisch ben voor mezelf. In totaal kwamen er 196 foto’s uit. Daarvan kies ik er ongeveer een stuk of 10-20 voor verschillende artikelen.

Zo dat was mijn weekje alweer. Niet hele bijzondere foto’s omdat ik natuurlijk elke dag naar stage moet. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden en of het voor herhaling vatbaar is! Aankomende week heb ik weer stage en voor de rest staat er eigenlijk nog niks op de planning. Volgende week weer een Personal Blush?