15 inch Rains laptoptas Duifhuizen
De zoektocht naar een goede en praktische tas waar een laptop in past en die er ook mooi uitziet, is nog niet zo simpel. Mijn zoektocht is in ieder geval geslaagd. In dit artikel laat ik je een handige 15 inch Rains laptoptas zien van de webshop Duifhuizen tassen & koffers en vertel ik je wat deze tas zo mooi maakt.

15 inch Rains laptoptas Duifhuizen
De tas die ik uitkoos is een laptoptas van het merk Rains. De tas is qua uitstraling heel minimalistisch, wat ik erg mooi vind. Op deze manier matcht de tas ook bij iedere outfit. De kleur is zwart en de tas heeft een matte uitstraling. Daarnaast voelt de kunstleren stof ook heel zacht aan.

15 inch Rains laptoptas Duifhuizen
De tas heeft een groot hoofdvak met ritssluiting waar ook een gevoerd vak in zit speciaal voor je laptop. Mijn Macbook Pro 15 inch past hier perfect in. Daarnaast heb je ook nog een ruim voorvak in de tas en verstelbare schouderbanden.

15 inch Rains laptoptas Duifhuizen
15 inch Rains laptoptas Duifhuizen

Mooie afwerking

Iets wat ik heel mooi vind aan de tas, is de afwerking. Hierboven zie je een foto van de afwerking van de rits. Als je de rits namelijk sluit dan gaat hier een stukje kunstleer overheen, je ziet daardoor het metalen gedeelte van de rits niet meer. Op de foto’s hierboven zie je duidelijk wat ik hiermee bedoel.

15 inch Rains laptoptas Duifhuizen
De tas is onwijs ruim en van zichzelf ook vrij licht. Als ik dus een laptop meeneem, heb ik niet direct een hele zware tas. Daarnaast is de tas gemaakt van het iconische Rains materiaal wat in hoge mate waterafstotend is. Iets wat perfect is voor het onvoorspelbare Nederlandse weer.

15 inch Rains laptoptas Duifhuizen

Duifhuizen tassen & koffers webshop

Duifhuizen tassen & koffers is een Nederlandse webshop vol met tassen en koffers. Het voordeel van Duifhuizen tassen & koffers vindt ik de snelle levering en dat er avondlevering beschikbaar is. Daarnaast is er gratis verzending vanaf € 39,95 en kan je het product gratis retourneren binnen 30 dagen.

15 inch Rains laptoptas Duifhuizen
De 15 inch Rains laptoptas van Duifhuizen is voor mij ideaal voor een schooldag waarbij ik onder andere mijn laptop mee moet nemen. De Rains Field Bag laptoptas is verkrijgbaar voor een prijs van € 79,95 via de Duifhuizen tassen & koffers webshop.

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen.