benefit wenkbrauwproducten nieuw review
Eind april was ik naar een persvent waar ze de nieuwe wenkbrauwproducten hadden onthuld. Helaas mocht ik er toen nog niks over vertellen, maar nu gelukkig wel. Benefit komt namelijk met 9 nieuwe wenkbrauwproducten. Ik heb deze dag gevolgd en die video kun je hieronder vinden, maar ik heb in dit artikel ook een aantal foto’s van de nieuwe producten.

Bekijk de video op Youtube
Abonneer je op mijn kanaal

Hopelijk vond je het leuk om te zien. Elke dinsdag en donderdag om 15:30 komt er op mijn Youtube kanaal een nieuwe video online. Abonneren op mijn kanaal is volledig gratis en je wordt geüpdatet van de nieuwste videos.

Benefit Gimme Brow

Dit product zat al in het assortiment. Het is een gel die de wenkbrauwen meer volume geeft. Er is een nieuwe tint aan toegevoegd. Dit product zal €26,50 kosten en is verkrijgbaar in 01 light – 03 medium – 05 deep.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit Ka-BROW

Ka-BROW is helemaal nieuw tussen alle producten. Dit is een gel waarmee je je wenkbrauwen kan inkleuren en het blijft 24 uur zitten. Het doet me denken aan de Anastasia Dipbrow Pomade. Ook zit bij dit product nog een kwastje meegeleverd. Dit product zal €26,50 gaan kosten en is verkrijgbaar in de kleuren 1 light – 2 light – 3 medium – 4 medium – 5 deep – 6 deep.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit Groof Proof Brow Pencil

Met dit wenkbrauwpotlood kun je je wenkbrauwen heel mooi opvullen. Het potlood is waterproof en belooft 12 uur lang te blijven zitten. Dit product doet mij denken aan de Anastasia Brow Definer of een soort gelijk product als de Benefit Push-Up Liner. Dit product zal €26,50 gaan kosten en is verkrijgbaar in de kleuren 1 light – 2 light – 3 medium – 4 medium – 5 deep – 6 deep.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit BROWVO!

Dit product kun je als primer voor je wenkbrauw producten gaan gebruiken. Er wordt beweerd dat je er vollere wenkbrauwen van zult krijgen. Het is dus een serum en de applicator voelt heel bijzonder aan. Het product kost €30,50.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit Brow Zings

Brow Zings bestond al, maar is wat veranderd. Er zijn nu andere kleuren en ze hebben een handige applicator. Dit product zal €35,- gaan kosten en is verkrijgbaar in de kleuren 1 light – 2 light – 3 medium – 4 medium – 5 deep – 6 deep.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit Precisely, My Brow Pencil

Dit is een ultrafijn wenkbrauwpotlood om je wenkbrauwen mee bij te tekenen. Je hoeft het potlood niet te slijpen en hij pakt de kleur erg goed op de haartjes. Daarnaast is hij ook nog watervast. Aan de achterkant zit ook nog een borsteltje om je wenkbrauwen mee door te kammen. Dit product zal €26,50 gaan kosten en is verkrijgbaar in de kleuren 1 light – 2 light – 3 medium – 4 medium – 5 deep – 6 deep.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit High Brow

Ook dit product bestond al in het assortiment van Benefit. Alleen is de formule veranderd. De potloden zijn namelijk nu heel zacht waardoor ze nog makkelijker aanbrengen. Dit product is erg mooi voor onder je wenkbrauw om hem te gaan liften. Je hebt twee varianten; een matte en een glanzende. Dit product kost €24,-.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit 3D Browtone

Dit product geeft je wenkbrauw een subtiele highlight en geeft wat meer diepte. Dit product kost €26,50 en is verkrijgbaar in 2 light/medium en 4 medium/deep.

benefit wenkbrauwproducten nieuw review

Benefit Ready, Set, Brow!

Als laatste is er nog een wenkbrauw gel als finishing touch. Dit product zal €26,50 gaan kosten en is transparant van kleur.

benefit wenkbrauw
Alle producten zijn zoals je ziet in meerdere kleuren verkrijgbaar. Elke kleur bevat een nummer. Heb je dus kleur nummer 2, dan heb je van elk wenkbrauw product kleur nummer 2 nodig. Erg handig dus! In totaal zijn er dus 6 verschillende kleuren die erg mooi zijn in werkelijkheid. Ze zijn erg mooi assig van ondertoon en zien er echt goed uit. Jullie kunnen zeker reviews van deze producten verwachten op mijn blog. Alle producten zullen vanaf 1 juli verkrijgbaar zijn in de winkel. Meer info kun je vinden op de website van Benefit.

Bron 1e en laatste foto