PR Pakketjes Unboxing
Met regelmaat ontvang ik voor Make Me Blush PR pakketjes. Vandaag is het tijd voor een PR Pakketjes Unboxing. De afgelopen tijd waren het behoorlijk veel pakketjes en in deze video deel ik deze graag met je. Ik open ieder pakketje en laat je daarbij zien wat erin zit.

Volg je Make Me Blush al op Instagram? En YouTube?

PR Pakketjes Unboxing Video

Bekijk hierboven de video. Ik zou het waarderen als je de video op YouTube een duimpje zou willen geven en je zou willen abonneren op mijn kanaal. In deze PR Pakketjes unboxing laat ik een heleboel leuke pakketjes zien die ik van PR bureaus heb gekregen. Als blogger/YouTuber ontvang ik veel pakketjes voor de publiciteit van een merk. Meestal schrijf ik er reviews over of behandel ik ze in een video. De laatste tijd heb ik heel veel pakketjes gekregen en het leek mij leuk om deze te laten zien in deze video.

Veel van de producten zal je dan ook voorbij zien komen op mijn blog of op mijn YouTube kanaal. Als je je abonneert op mijn YouTube kanaal dan wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste video’s. Zo mis je geen enkele nieuwe video. Als je het belletje aanzet ontvang je ook nog eens een melding als ik een video upload. Op YouTube plaats ik bijvoorbeeld shoplogs, vlogs, PR pakketjes unboxing, opruimvideo’s en testvideo’s. Per maand komen er +/- 500 abonnees bij. Ben jij er al één van?

Mijn YouTube kanaal

Met mijn YouTube video’s wil ik mensen ervan bewust maken dat je goed bent zoals je bent. Mensen inspireren met de leukste aankopen, tips om alles netjes op te ruimen of helpen bij dilemma’s uit het dagelijks leven. Ik geef een eerlijke beoordeling en heb een bepaalde kalmte over mij heen waardoor mensen video’s ervaren als ontspanning. Vergeet je dus niet te abonneren op mijn kanaal.

— Lees ook: YouTube video’s van mei 2020