make-up stash

Bijna elke Nederlander is denk ik wel nieuwsgierig. Ik in ieder geval wel! Vaak als ik me verveel ga ik namelijk room tours of make-up stash filmpjes kijken. Waarom?! Tja, omdat ik nieuwsgierig ben. Al een hele tijd wil ik mijn make-up stash opnemen, maar het komt er telkens maar niet van. Daarom heb ik nu artikel waarin jullie een kijkje kunnen nemen in mijn make-up stash.

Mijn make-up bewaar ik in een helmer kastje van de IKEA. De Ikea verkoopt de zwarte versie niet meer, maar al mijn meubels zijn zwart. Gelukkig had iemand hem op Marktplaats voor een spot goedkoop prijsje. In drie lades hiervan zit mijn make-up. De make-up zelf bewaar ik in opberg bakken van de IKEA. Deze heten Antonius.

De rest van de lades zijn gevuld met nagellak, verzorgingsproducten, persberichten en toilettasjes.

make-up stash
make-up stash

De eerste la is mijn favoriet. Hier zitten (van linksonder naar rechtsboven) mijn blushes en bronzers in die ik niet vaak gebruik, dan mijn wenkbrauwproducten, mijn foundation’s en primers, mijn bb creams en mijn blushes, bronzers en highlighters. Vooral blushes, highlighters en bb creams vind ik het leukste uit deze la.

make-up stash
make-up stash

In mijn tweede la zit mijn oogmake-up. Hier zitten mijn oogschaduws in die ik niet vaak gebruik, mijn nepwimpers, mijn oogpotloodjes en eyeliners, mijn mascara’s en mijn mono oogschaduws. Ik heb vooral vaak verschillende eyeliners getest, omdat ik graag de perfecte eyeliner zoek en ik denk dat ik hem gevonden heb.

make-up stash

Mijn laatste la met make-up zit vol met oogschaduwpaletten en lipproducten. Ik heb oogschaduwpaletten van onder andere Pupa, Sleek, Technic Electric, 88 Warm Palette, NYX, Casuelle, Manhattan en Too Faced. Ik vergeet waarschijnlijk wel wat, maar ik heb vooral veel neutrale oogschaduw palettes. De lipproducten gebruik ik bijna nooit en heb ik dan ook bijna allemaal gekregen of gewonnen.

Ondertussen zijn er al wat producten bijgekomen en wat producten weggegaan, dus dit zie je niet op de foto’s.

Hoe ziet jouw make-up stash eruit?