Het wordt weer kouder en met de feestdagen in het vooruitzicht is het fijn om wat extra tijd voor jezelf te nemen. Door al die stress voor de laatste inkopen is een moment voor jezelf niet een slecht idee. De Beautybox heeft alvast voor wat producten gezorgd.


Ziaja – Intima on the Valley

fullsize – €3,99

Als eerste een product van het merk Ziaja. Dit is een product voor de dagelijkse verzorging van de intieme zone. Het beschermt en verbetert de natuurlijke bacteriële flora. Het helpt infecties te verminderen en te voorkomen.

Ziaja – Sample Dagcrème

extra – €0,-

Ook zit er nog een kleine sample van Ziaja in. Dit is een extraatje. Het is een sample van een dagcrème. Ik ben benieuwd.


Dove – DermaSpa Goodness Body Oil

150 ml – €9,99

Naar dit product ben ik wel heel benieuwd. Het is een product van Dove en ik dacht dat hij vrij nieuw was in hun assortiment. Het is een body oil met een glans en je kan hem lekker in masseren in je huid. Hij ruikt lekker warm, maar ook vrij neutraal. Hij is niet extreem voedend, maar ik vind hem wel erg fijn en de glans die hij geeft is ook erg mooi. Dit vind ik wel een leuk product!

CHI – SuperSkins oil

15 ml – €12,95

Volgens CHI zou je geen dag- en nacht crème meer nodig zijn met dit product. Het verzacht, voed en beschermt de huid. Hij is gemaakt van 100% plantaardige en biologische jojoba, abrikozenpit en kokosolie. De olie is subtiel en natuurlijk geparfumeerd met essentiële oliën van ho-hout, vanille, mandarijn en listen. Dit product ga ik zeker gebruiken de aankomende maanden.

LookX – Lip & Blush Stick

fullsize – €14,95

Dit product heb ik al eens eerder gehad in de Beautybox. Het is een potlood van LookX die je kunt gebruiken voor je lippen, maar ook als blush. Ik heb hem wel in een andere kleur gekregen, maar helaas vind ik dit potlood niet heel erg fijn in gebruik.

Hot Make-up – Nagellak

fullsize – €3,35

Ook dit product heb ik al eens eerder gehad in de Beautybox. Het is een nagellakje van het merk Hot Make-up die heel mooi is voor de feestdagen. Ik vind de kleur erg mooi met die glittertjes, maar helaas beviel dit product mij ook niet super de vorige keer helaas.

De box vind ik deze maand wel leuk, maar ik vind het jammer dat ik twee producten al eens eerder in de Beautybox heb gehad. Zelf ben ik het meest blij met de producten van Dove en Chi. Deze ga ik allebei zeker helemaal opmaken.


De Beautybox is een box waar je een maandelijks abonnement op kan nemen. Zo krijg je iedere maand een box in huis met allemaal beautyproducten. In elke box zitten vijf beauty producten bestaande uit full-sizes en/of miniaturen. Één box kost €14,95 inclusief verzendkosten. De box kan je bestellen op Beautybox.nl.

Wat vind jij van de Beautybox van de maand november ?

Het product uit deze video is gesponsord ter review. Lees mijn disclaimer.