liquid metal catrice
De Limited Editions in Duitsland vind ik altijd zo leuk. Hier in Nederland hebben we elke maand een andere, maar in Duitsland hebben ze soms wel drie verschillende uitgestald. Dit keer dat ik bij de DM was, hadden ze niet zo heel veel Limited Editions, maaaar ze hadden wel een aantal producten van Catrice die pas in Augustus in de winkel komen te liggen.

Jammer genoeg was alles uitverkocht op deze oogschaduw na. Die nam ik dus mee. Op de hotel kamer kwam ik er jammer genoeg wel achter dat hij kapot was. Toch wilde ik er wel graag een review over schrijven.
liquid metal catrice
Ongeveer een maand geleden had ik een artikel geplaatst met de nieuwe producten die in herfst 2013 naar Nederland zouden komen. Dat artikel kun je hier lezen.
liquid metal catrice
liquid metal catrice
De verpakking van de oogschaduw vind ik leuk. De buitenkant is strak en simpel. Een doorzichtige deksel met de letters erop en de verpakking voelt erg stevig aan. In de oogschaduw zelf heeft een leuke patroontje. De oogschaduw heeft een soort golf met daarin allemaal ovaaltjes. Ziet er heel leuk uit naar mijn idee!
De kleur die ik heb is 080 Mauves Like Jagger.
liquid metal catrice
Dit is dan de oogschaduw. Vooral hier zie je het patroontje goed. Jammer genoeg zie je ook dat hij gebroken is. Ik kan hem er namelijk zo uithalen, maar ik wil hem liever niet pressen omdat ik dan dat mooie patroontje kwijt raak. Iemand tips?
liquid metal catrice
Dit zijn dan de swatches. Links zie je de oogschaduw in het daglicht en rechts met flits. Over het algemeen zijn shimmery oogschaduws beter gepigmenteerd dan matte oogschaduws. Zo is deze oogschaduw prima gepigmenteerd.
liquid metal catrice
liquid metal catrice
Nu ik mijn Too Faced palette is, weet ik dat er veel betere gepigmenteerde oogschaduws zijn. Toch vind ik deze Catrice mono erg mooi, je kan hem makkelijk opbouwen voor wat meer kleur. Er zitten niet echt grove glittertjes in, maar de oogschaduw heeft een hele mooie glans.
Ik vind deze kleur erg bijzonder en hij doet me veel denken aan de kleur Satin Taupe van Mac. Dupe alert! zouden jullie een dupe artikel willen zien?
 
De Liquid Metal kost €3,99 en is vanaf de herfst 2013 te koop in Nederland bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.
x Daniëlle
Willen jullie nog een dupe artikel zien van deze oogschaduw en die van MAC?