Ik vond het wel weer eens tijd voor een kleine korte persoonlijke update. Ik wil jullie namelijk even vertellen hoe mijn zomervakantie er verder uit zal gaan zien en hoe het nu met Make Me Blush gaat. Het is een beetje veel bij elkaar dus heb ik het onderverdeeld in kopjes. Mijn zomervakantie, Make Me Blush, de updates en filmpjes. Zo kun je zelf kiezen wat je graag wilt lezen.

Mijn zomervakantie
Op dit moment heb ik al drie weken zomervakantie achter de rug zitten en heb ik er nog vier te gaan. Alweer bijna op de helft dus! (huilen) Ik hou van de zomervakantie en ik vind het echt heerlijk om zoveel vrije tijd te hebben. Ookal heb ik deze drie weken niet echt veel gedaan door de hitte. Vorige week was het echt heel benauwd en klam hier en kon je eigenlijk nauwelijks iets doen. Dus daardoor had ik ook niet veel zin om ook maar iets te gaan doen. 
Verder ben ik al wel drie dagen op vakantie geweest. Ik heb hier geen apart artikel over geschreven en ga er ook niet veel over vertellen. Ik vond het heel leuk en het was fijn om er even tussenuit te zijn. Over een tijdje ga ik ook nog met mijn vader op vakantie en daar kijk ik ook wel naar uit.

Op dit moment denk ik dit mijn leukste vakantieweek gaat worden. Vandaag ga ik met vier anderen naar de stad want er is een soort feest in onze stad. Ook staat de kermis er deze week en dat is altijd iets wat ik hier heel erg leuk vind, maar wat jammer genoeg wel veel geld kost. Op vrijdag gaan Björn en ik een heerlijke OREO taart maken want op zaterdag ben ik jarig. Dit is het eerste jaar dat ik geen verlanglijstje heb gemaakt. Het word dus allemaal een verrassing wat we die dag gaan doen en wat ik als cadeautje krijg. Met de dag krijg ik er wel steeds meer zin in. Dan als laatste is er 6 augustus weer een soort feest in onze stad. Bij dit feest staat bijna de hele stad afgezet. Er zijn namelijk bandjes, wielrenners, de reclamekaravaan en nog wel meer. 
Maar hoe gaat het nou met Make Me Blush?
Goed, heel goed zelfs. Ook al zijn de unieke bezoekers aantallen heel erg gedaald. Dit komt omdat het zomervakantie is en ik weet voor 90% zeker dat die aantallen weer hetzelfde zullen rond september. Verder krijg ik steeds meer Bloglovin volgers en op elk artikel steeds meer reacties. Super leuk! Ik ben er echt heel blij mee en ik vind het leuk dat het zo goed gaat. Verder krijg ik nu bijna elke week wel twee pakketjes. Zo kan ik nog meer voor jullie testen en heb ik altijd wel iets om over te schrijven.

De updates
Verder ben ik van plan nu om de dag een artikel te schrijven. Ik wil namelijk wel rusten in mijn zomervakantie en niet als full time baan bezig zijn met mijn blog. Verder probeer ik drie keer in de week een review te plaatsen. Ook wil ik graag om de dag een artikel schrijven omdat de unieke bezoekers wat minder zijn en er veel meiden op vakantie zijn. Daardoor krijg ik het gevoel dat niet elk artikel extreem vaak bekeken word. Zo kan ik de tijd die ik misschien over heb steken om vooruit te schrijven zodat er na de zomervakantie weer leuke artikelen zullen klaarstaan. 
Filmpjes
Ook krijg ik steeds meer vraag naar nieuwe filmpjes. Ik zou wel meer filmpjes willen maken, maar als ik andere mensen mijn filmpjes zie kijken, vind ik het toch wel heel gek. Dus mijn vraag was: Wat voor filmpjes zouden jullie graag willen zien? Denk aan een Q&A, back to school make-up look, make-up stash, nagellak stash, colors of the rainbow tag, 5 minute make-up challenge of natuurlijk compleet iets anders.
Okee, dit was denk ik wel weer genoeg. Toch wilde ik het allemaal wel even vertellen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het dan achter in de comments of stuur mij een mailtje.