Mijn week deze week was top. Ik hou van vakantie en ik was er ook echt aan toe. Lekker leuke dingen doen en uitslapen! Ook heb ik veel ‚handige’ dingen gedaan. Zo heb ik mijn kamer opgeruimd, vooruit geblogd, mijn bed is gemaakt en noem maar op.


Yeah ik kreeg de Glossybox binnen! Ik ben er heel erg blij mee. Ik vind de inhoud heel erg leuk!

Maandag ging ik met mijn moeder naar een tuincentrum. We gingen opzoek naar pompoenen. We wilden een pompoen open snijden, maar hebben uiteindelijk wat anders gedaan. Bij het tuincentrum hadden ze deze super lieve zwijnen.


Dit is het geworden en ik vind het heel leuk staan! // Later op de dag nam ik lekker een kommetje met appel en kaneel. Heerlijk!


Yeah, ik ging weer Just Dance doen. Ik vind Just Dance 2014 echt super leuk! // Als avondeten at ik bami met een eitje. Ik vind Chinees eten echt heel erg lekker!


Ik zag dit boek bij de Action en het kostte maar €2,99, maar ik heb hem niet meegenomen. // Deze avond at ik macaroni.


Ik ging kruidkoek bakken. Wil je het recept weten? Okee, ik zal hem direct vertellen. Je doet de mix in een kom en daar voeg je water bij en klaar!! Super simpel, maar wel heel lekker. // Omdat ik bij de Jumbo werk, krijg ik elke maand een coupon zodat ik een bepaald product kan ophalen. Deze maand waren dat deze heerlijke Belgische Bon Bons. Ze zijn echt heerlijk en ook heel erg prijzig.


Björn en ik gingen met de auto weg. Ik ben echt zo blij met mijn lieve vriendje! 🙂 // Ik zag deze softboxen op internet en ik wil ze hebben, maar twijfel nog steeds.


Er kwam een nieuwe update online voor mijn Macbook. Dus ik ging mijn Mac even back-uppen. // In totaal heeft het zo’n 6 uur geduurd, maar ik vind Mavericks echt super fijn!!


Donderdags ging ik naar mijn Paps, ‚s avonds gingen we naar een restaurant en daar gingen we wafels eten en daarna namen we nog lekker hapjes. Het was heel erg gezellig!


Lekkere crackertjes met hagelslag! Lekker ontbijt! 🙂 // Vrijdag avond kwam ik thuis en ik heb thuis mijn tas weer gepakt en ik ging weer naar Björn. Alleen Molly ging met mij verstoppertje spelen en ik ging haar zoeken, maar ik kon haar niet vinden. Wat bleek, ze zat tussen de knuffels. Kun jij haar zien, haha?


Ik nam voor de lunch lekker twee witte sesam broodjes met banaan. // Ook kwam ik mijn rapport weer tegen, wat had ik goede cijfers in de tweede klas! 🙂

Hoe was jou week?

x Daniëlle