Winnen is natuurlijk altijd leuk. Een tijdje geleden alweer kreeg ik een mailtje van Dagmar dat ik het Sleek Vintage Romance palette had gewonnen! Omg, hoe leuk!! Ik was heel blij en een paar dagen later lag hij al in mijn brievenbus. Ik twijfelde al om hem te kopen, maar deed het niet omdat ik geen geld uit wilde geven. Dit kwam dus goed uit.

Ondertussen is dit mijn derde palette van Sleek. Ik vind Sleek een heel fijn merk en je krijgt echt waar voor je geld. Ze hebben hele goede producten en ik kan je zeker aanraden er iets van te kopen!

Dit palette is een Limited Edition die nog helemaal niet zo lang uit is. Voor deze Limited Edition is er een oogschaduwpalette en een blush uitgebracht. 

Het palette zit zoals altijd verpakt in een matte zwarte verpakking met glanzende letters erop. Het is een hele stevige verpakking en het voelt kwalitatief echt goed aan. Als je het palette dan open doet zie je 12 leuke kleurtjes, een spiegel en een sponsapplicator. Vooral die grote spiegel vind ik erg handig! Bovenop de 12 oogschaduws ligt ook nog een transparant papiertje. Hier staan alle namen van de oogschaduws op. 

Het palette heeft vooral veel paars- en goudtinten. Gelukkig houd ik wel van een beetje paars en vind ik de kleuren leuk bij elkaar gekozen. Je kunt er ontzettend veel looks mee maken.

Pretty in Paris – Meet in Madrid – Court in Cannes – Lust in LA – Romance in Rome – Propose in Prague
A Vow in Venice – Marry in Monte Carlo – Honeymoon in Hollywood – Bliss in Barcelona – Forever in Florence – Love in London

De namen vind ik echt super leuk bedacht trouwens! Hier zie je dan de swatches van de oogschaduw. In het palette zijn maar twee kleuren matt en de rest is allemaal shimmery. Mijn favoriete kleuren uit dit palette zijn denk ik toch wel Lust in LA, Court in Cannes en Marry in Monte Carlo. De structuur van de oogschaduws voelt fijn. De oogschaduws met echt opvallend veel shimmer (1,2,3,4,8,9,11) voelen erg creamy aan. De andere voelen wat stroever aan.

De kleuren zijn zeker goed gepigmenteerd. Daar staat Sleek trouwens ook wel bekend om. Wel moet je opletten op fall-out. Want de donkere kleuren kunnen daar nog wel wat last van hebben.

Dit is een look die ik met het palette heb gemaakt. Ik heb hiervoor drie kleuren gebruikt. Namelijk Meet in Madrid, A Vow in Venice en Marry in Monte Carlo.

Het palette kost €9,99 en kun je op bijna alle (beauty) webshops kopen.
Ben jij al bekend met het merk Sleek?
x Daniëlle