mac 266 review small angle
Goed gereedschap is het halve werk. Zo ook met make-up! Werken met goede kwasten maakt een enorm verschil en het werkt ook prettig als het makkelijk gaat. MAC is populair onder veel bloggers. Zo hoor je onder ander heel veel over de 217 kwast. In mijn geval stond de 266 kwast ook erg hoog op mijn lijstje. Wat mij alleen tegenhield was de prijs. Toch heb ik hem en laat ik je weten of hij het waard is.

mac 266 review small angle
mac 266 review small angle
De reden waarom ik deze kwast nu wel kocht is omdat ik hem voor de helft van het geld heb kunnen scoren. Via Marktplaats heb ik de originele 266 gekocht. Daarom was de stap ook makkelijk gemaakt aangezien ik nog een schuin afgesneden kwastje zocht voor mijn wenkbrauwen.

mac 266 review small angle
mac 266 review small angle
Deze kwast heet 266 Small Angle Brush. Hij is vrij klein en schuin afgesneden. Je kunt hier dus onder andere je eyeliner mee aanbrengen, maar ook je wenkbrauwen mee bij tekenen. Voor dat laatste ga ik hem gebruiken!

mac 266 review small angle
De kwast is erg dun waardoor je gemakkelijk dunne en nauwkeurige lijntjes kan creëren. Wenkbrauwhaartjes zijn natuurlijk ontzettend dun, dus daar kan ik hem goed voor gebruiken. De MAC kwasten worden allemaal met de hand gemaakt van de fijnste kwaliteitsmaterialen.

mac 266 review small angle
Het uiterlijk van een kwast is vaak niet bijzonder, maar hij past wel bij de rest van mijn kwasten. Hij is van hout gemaakt en heeft zilver kleurig metalen details. De haren zijn schuin afgesneden en zijn vrij dun. In eerste instantie was ik teleurgesteld in deze kwast, maar ik moest er gewoon echt aan wennen. Ik vond hem in eerste instantie niet dun genoeg, maar op dit moment kan ik niet zonder deze kwast. Als ik extreem scherpe lijnen wil trekken dan smeer ik een beetje vaseline op het kwastje en haal ik dit er later weer af. Hierdoor blijven de haartjes meer aan elkaar plakken.

mac 266 review small angle
Ik ben blij dat ik de kwast heb. Hij is fijn en gebruik hem dagelijks. De review over deze kwast was eerst wat negatiever, maar ik heb de tekst uiteindelijk aangepast. Vandaar dat je misschien reacties leest die op dit moment niet meer helemaal bij de review aansluiten. Ik vond hem in eerste instantie minder fijn dat het bijgeleverde kwastje van de Benefit Brow Zings. Tegenwoordig kan ik niet meer zonder de MAC 266. Op dit moment gebruik ik hem echt dagelijkse en voor de prijs van €11,- kon ik hem niet laten liggen. Ik raad je deze kwast zeker aan. Zelf heb ik ook de Zoeva Brow Liner, maar die vind ik oprecht minder fijn. Deze is een stuk dikker en onhandiger om je wenkbrauwen mee aan te zetten.

mac 266 review small angle
De MAC 266 Small Angle Brush is te koop voor een prijs van €22,- en is te koop online en bij de MAC Counters/Stores.