Toen ik had gelezen dat Sleek in Nederland verkocht werd, wilde ik er meteen heen. Ik had er al een tijdje niet meer aan gedacht, maar zaterdag op de bloggersmeeting gingen we naar Skin Cosmetics. Bij Skin Cosmetics in Groningen verkopen ze namelijk Sleek.

Ik was niet van plan iets te kopen, maar heb uiteindelijk toch een blush gekocht. Namelijk de welbekende Rose Gold. Hier hoorde ik zoveel positieve dingen over en ik wilde hem al een tijdje hebben. Ik kan het natuurlijk online bestellen, maar dan zouden er nog verzendkosten overheen komen. Dus dit was mijn kans om hem te kopen.
Dit is nu mijn derde blush van Sleek geworden en ik vind hem ook direct de mooiste tot nu toe. Sleek is een kwalitatief goed merk en ik heb er al een aantal producten van. Daarnaast is het merk ook niet helemaal zo duur. Dus dat is wel een voordeel.
De verpakkingen van Sleek vind ik altijd heel mooi. Matt zwart en gemaakt van stevig plastic. Het oogt best wel luxe vind ik. Ook zit er een spiegeltje bij, wat ik wel fijn vind.
Dit is dan de blush. Een mooie roze kleur met een gouden shimmer erdoor. Hij ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto. Ik vind hem heel erg mooi en ik heb vaak gelezen dat hij op Nars Orgasm lijkt.

Het is een hele gepigmenteerde blush, maar de gouden gloed maakt hem heel bijzonder. Ik breng de blush aan met een Duo Fiber kwast, zodat hij wel subtiel op mijn wangen komt. 
Deze Sleek blush heb ik bij Skin Cosmetics in Groningen gekocht voor €5,50
Wat is jouw favoriete product van Sleek?
x Daniëlle