Mijn week
Een rustige week op Make Me Blush. Ook deze week zal het heel rustig zijn, maar toch was het voor mij wel enorm druk. Aankomende week gaat ook heel druk worden. Eergisteren ben ik naar de Media Markt geweest. Ik ging wat uitleg vragen over de Nikon D5100 en de Canon 600D. Al drie medewerkers zeiden dat er eigenlijk bijna geen verschil was en dat ik gewoon moest kiezen en zelfs moest vergelijken met wat ik fijner vind. Ik ga dus binnenkort een nieuwe camera kopen en dat is een ding wat wel zeker is. Of het een Nikon of een Canon word weet ik niet. Nu denk ik Nikon, maar drie dagen geleden dacht ik Canon. De keuze is gewoon heel lastig. Maar goed, hierbij de mijn week in foto’s nummer 68.

Mijn week
Oud en nieuw was super en het was echt enorm gezellig. Een goed begin van 2014, maar bij leuke dingen horen ook minder leuke dingen. Op nieuwjaarsdag kon ik al onze rommel gaan opruimen, maar het was het zeker waard. // Even bezig met een opdracht en mijn bureaublad staat direct weer vol. Op een gegeven moment ben ik het zat en stop ik alles in een mapje genaamd troep. Die dus nu ook uitpuilt.

Mijn week
Hello! 🙂 // Een lekker appeltaartje zo in het begin van 2014. Lekker!!

Mijn week
Toen ik naar de Hema ging zag ik dit leuke notitieboekje. Ik kwam voor een desk planner, maar deze leek me fijner. Hij is mooi groot overzichtelijk en stevig. Ik ben er heel blij mee. // Daarna gingen we ook nog even naar de Kruidvat en daar hadden ze Twix bolletjes. Hier had ik nog nooit van gehoord, maar ze leken me best lekker.

Mijn week
Je kunt het niet goed zien jammer genoeg, maar hier zaten twee van onze katten in de boom. Geen idee wat ze deden, maar het zag er hilarisch uit. Want het waaide toen heel hard en het was een heel zwak boompje. // Ik ging tiny-chatten met een aantal meiden van een Whatsapp groep.

Mijn week
Vorige week zondag ging ik shoppen met Kirsten in Almere. Het was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Binnenkort kunnen jullie de shoplog zien. We gingen lekker lunchen bij de La Place. Die smoothie die je ziet was echt heerlijk! // De dag ging heel snel en voor ik het wist zat ik in de trein naar huis. In de trein gingen we dus nog snel even met z’n tweeën op de foto.

Mijn week
Tijdens het shoppen gingen we naar de Six en daar zag ik hele leuke kettinkjes hangen. Ze waren van echt zilver en helemaal niet zo duur. Ik twijfelde alleen een beetje. Ik vond het strikje het leukste van allemaal.

Mijn week
Kirsten had ook een hele leuke tas bij haar. Ik zocht ook nog zo’n soort tas. Een simpele leuke zwarte tas, waar me laptop makkelijk in kan, maar dat de tas niet enorm groot is. Deze tas had Kirsten, maar ik vond hem nog wel een beetje duur. Dus ik zoek naar zo’n soort tas die niet al te duur is. Iemand suggesties? // Tijdens het shoppen bij de Primark kocht ik ook direct schoenen voor mijn vriend. Dit zijn ze geworden. Ze staan hem heel leuk en hij vind ze zelf ook heel erg leuk. Dus dat is mooi meegenomen.

Mijn week
Onze kat is best raar. Als ze stiekem naar boven gaat dan gaat ze in de wasbak liggen. // En als ze dan iets van water hoort of iets vreemds ruikt, dan gaat ze ergens anders liggen. Zoals onder de wasbak. Vreemde kat!

Zo dit was het dan weer. Voor deze week heb ik nog geen artikelen gepland staan. Dus dat moet ik allemaal vandaag en komende week doen. Jammer genoeg heb ik niet veel tijd want ik moet mijn eindverslag helemaal klaar hebben, maar gelukkig kreeg ik allemaal lieve reacties met dat het niet erg was.

x Daniëlle