Eyes Lips Face
Eyes Lips Face vind ik echt een ontzettend leuke webshop ik heb best veel producten van dit merk en ik gebruik sommige zelfs dagelijks. Ook kun je een aantal reviews vinden op Make Me Blush en vaak zijn deze ook nog eens erg positief. Typ even bij zoeken Eyes Lips Face en je vind een hele lijst met reviews.

Eyes Lips Face
Vandaag kan ik twee van jullie blij maken met een goodiebag van Eyes Lips Face. Het is een goodiebag met vijf producten die ik allemaal zelf ook heb. Ik gebruik ze vaak en hopelijk gaat de winnaar dit ook doen. Je maakt namelijk kans op twee oogschaduwkwasten, een vloeibare highlighter, wenkbrauwsjablonen en een vloeibare eyeliner.

Je hoeft er maar weinig voor te doen dus dat is makkelijk meegenomen. Ook kun je nog een aantal extra dingen doen om meer kans te maken. Ik maak de winnaar bekend via een random name generator. Als jij iets doet om meer kans te maken dan komt je naam vaker in de generator en daardoor heb je nog meer winkans!

Wat moet je doen om te winnen?

Wat mag je doen om nog meer kans te maken?

  • Like de Facebookpagina van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Volg Make Me Blush op Twitter (Niet verplicht, 1x extra winkans)
  • Abonneer op het Youtubekanaal van Make Me Blush (Niet verplicht, 2x extra winkans)
  • Tweet het volgende: ” Ik maak kans op een goodiebag van Eyes Lips Face bij www.makemeblush.nl. Doe jij ook al mee? RT=lief. @makemeblush.nl “

Nog een aantal kleine opmerkingen:
De winactie loopt vanaf vandaag precies twee weken.
De winactie is open voor inwoners van Nederland, België en Frankrijk.
Over de uitslag van de winactie kan niet gecorrespondeerd worden.
Make Me Blush kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de prijs bij de verzending.
De winnaar word random gekozen via een name generator en daarna zal ik de winnaar mailen. Vergeet dus niet je mailadres in het desbetreffende vakje te zetten.

Ik wens je heel erg veel succes en ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor de 500 volgers op Bloglovin!

x Daniëlle